Divoká hvězda

Divoká hvězda https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15444/divoka-hvezda-15444.jpg 4 57 4

Hvězdy série

< 3. díl >

1853 Kalifornie Byrony je vdaná za staršího muže, kterého slíbila ctít, ale v manželství bez lásky strádá jako květina bez vody. Stačí, když na ní spočine démonický pohled Brenta Hammonda, přitažlivého falešného hráče a proslulého sanfranciského sukničkáře, a když uslyší jeho horoucí vyznání… Zamilovat se je tak snadné a tak vábivé. Jen pomalu si Byrony skládá střípky jeho utajované temné minulosti. Postupně si uvědomuje, že svůdce Brent pro ni sotva bude vhodný partner, nedokáže však odolat jeho smyslným dotykům a vášnivým objetím. Cítí se ztracená, bezradná, zcela v jeho moci. Současně vyjde najevo, že ani minulost Byronyina manžela Iry není úplně bez poskvrny. Jak se nakonec Byrony vyrovná se spletitými životními nástrahami? Uhájí své právo na lásku a dosáhne vytouženého štěstí? Pestrý děj romantického příběhu je prostoupen napětím a vášněmi. Kurážné hrdinky v čele s Byrony planou nenávistí i láskou, smyslností i zlobou ... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Alpress
Originální název:

Wild Star , 2002


více info...

Přidat komentář

mariva
01.10.2023 3 z 5

Knížka se dobře četla, ale obě hlavní postavy se chovaly zvláštně. Byrony by se ještě většinou dala pochopit, i když někdy své chování přeháněla, ale Brent se choval nemožně skoro pořád. Už jsem od autorky četla lepší knížky.

havrmoni
26.05.2016 4 z 5

Asi opravdu nejslabší s těch tří,ale vůbec ne špatný. Brent byl opravdu ,,zvláštní exemplář " :) i když Bayroni za ním nezaostávala. Když byl v klidu on ona vyváděla a naopak.


moudivlacek
08.02.2016 3 z 5

Abych pravdu řekla, čekala jsem trochu více od dalšího dílu této série. Ale na druhou stranu i zde jsem si našla své. I když jsem tušila zlo ve vztahu Iry a Byrony, nečekala jsem až takovou paličast Brenta ve vztahu k Byrony. I když nakonec Brent mne svým skutkem ve své domovině překvapil. Nakonec i tady se objeví ta pravá láska.

PomněnkaPrvní
20.07.2013

Jedná se o třetí díl ze série Hvězd a hodnotím ho jako zatím nejslabší. Anotace je s prominutím snůška blábolů, vůbec se nepodařilo vystihnout podstatu příběhu. Na jméně hlavní hrdinky jsem si málem vylámala jazyk, dostala jméno po lordu Byronovi (bajrnovi), ale stále se mi to v ženském tvaru (bajrny) zasekávalo na jazyku a používala jsem jiné jméno (brajony). Takže Byrony uzavře sňatek jako obchodní dohodu - dostane se tak z domu od tyranského otce a díky penězům ochrání i svou matku, která se nechá manželem týrat a odmítá od něj odejít. Při náhodném setkání se do ní zakouká zahořknutý a cynický Brent, ale jakmile zjistí, že je děvka (což o Byrony prohlašuje vlastní otec), začne ji nenávidět, na každém kroku urážet a ponižovat. Je tak zahleděný do sebe a má tak vrytou nedůvěru k ženám, že si dlouhou dobu neuvědomuje, jak je Byrony opuštěná a zoufalá. Co se jeho osoby týče, myslím, že to autorka přehnala, protože se chová opravdu odporně a je pro mě neuvěřitelné, že i přes jeho hnusné chování to hlavní hrdinku k němu táhne. Jakoby syndrom týrané ženy... No nevím. Uvidíme, jaký bude poslední díl této série nazvaný Nefritová hvězda.