Hvězdonauti: Vážná hrozba

Hvězdonauti: Vážná hrozba https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478033/bmid_horizont-udalosti-dnk-478033.jpg 4 5 2

Hvězdonauti série

< 2. díl

Skvěle sehraná posádka mezihvězdné raketové plachetnice Naděje se spolu se svými osobními roboty vydává na misi, jejímž cílem je pátrání po obyvatelné planetě, na níž by mohl pokračovat lidský rod. Úkolem číslo jedna je pro ni dosažení Řeky neboli mohutného proudu sarriaxu – nově detekovaných částic plujících vesmírem. Zvyknou si členové posádky na život v hibernaci? Podaří se jim během letu spojit s lunární základnou Pirx a doktorem Adamsem? A jak se vypořádají s masivními nálety výbušných bublin? Vyrazte spolu s Hvězdonauty do akce a smlsněte si cestou na neotřelých pokrmech jejich poťouchlého robotího kuchaře!... celý text

Přidat komentář

Winoga
02.05.2023 3 z 5

Knihu jsem četl po večerech se synem a líbila se nám. Jen to pomalé posouvání děje. Proč nemůže být kniha delší. Ano, těším se na další díl, ale zase bude děj posunut jen o krůček?

kristeen
04.01.2023 2 z 5

Popravdě, doufala jsem, že se druhým dílem posune autor někam dál - což sice obrazně řečeno učinil tím, že posádku vystrčil do vesmíru - tam ale celá invence končí. Zbytek je stokrát ohraná deska. Vlastně mi těch vybraných hrdinů bylo líto, nakonec jim zůstala jen ta luxusní zmrzlina.


Štítky knihy

pro chlapce

Kniha Hvězdonauti: Vážná hrozba je v

Přečtených4x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x