Hugo a Vánoce pod psa

Hugo a Vánoce pod psa https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451467/bmid_hugo-a-vanoce-pod-psa-zoB-451467.jpg 5 55 22

"Vánoce bez rodiny a lahodných perníčků? To je snad zlý psí sen!" Hugo je rozkošný, věčně hladový francouzský buldoček, který miluje svoji rodinu. Potom, co začnou jeho páníčci říkat slova jako loď, zámek a Francie, Hugo pochopí, že se na Vánoce někam pojede. Nikdy by ho nenapadlo, že to bude bez něj. Když zůstane trčet na ulici, zatímco auto s jeho lidmi mizí v dálce, uvědomí si, že zůstal sám. A co je horší, bez všech těch dobrůtek, které k Vánocům patří. Hugova cesta za dobrodružstvím povede přes jedna kočičí dvířka, kolem zlé kočky Pertidy a hodného pošťáka Jacka. Dočká se na jejím konci vysněných vánočních perníčků?... celý text

Přidat komentář

essene
05.02.2024 5 z 5

Moc pěkné,pohodové-trochu mi to připomínalo Sám doma)))

Paja11.11
18.01.2024 5 z 5

Kniha mě mile překvapila, očekávala jsem dětskou knihu, ale musím říct, že si knihu oblíbí i dospělí. Kniha se velmi dobře četla a byla velmi jednoduše napsána. Moc hezký příběh.


simca9342
01.01.2024 5 z 5

Jakoby se v posledních dnech s recenzemi roztrhl pytel.
Jedna z přečtených včerejšího dne loňského roku.
Tahle recenze je z trochu jiného pohledu.
Hugo, Holly, Daisy, Jack a zákeřná kočka Pertida. Vánoční příběh jako vystřižený z filmu Sám doma.
Klapka, akce, stop! Doladíme detaily a můžeme pokračovat. Místo Kevina a jeho šilených sourozenců sem dáme hladového buldoka Huga, který by v jednom kuse do něčeho kousal a bude polovinou příběhu.
Nikdo nikoho zapomínat doma nebude, ale vánoční výlet bude plánovaný. Cíl cesty nebude Miami, ale Paříž, město eiffelovky a chystané návštěvy zámeckého sídla. Vypadá to, že Hugo bude v teple hryzat francouzské kuřátko, ale komplikace začaly už v autě. Mohla za to Pertida, jak jinak...
"Tak jo. Máme všechno?"
Ne Daisy a Jacku. Zapomněli jste na Kevina! Teda Huga!
Ten teď stráví Vánoce zřejmě sám doma (většinu z nich u sousedky s přitroublou kočkou) a hladový. Ale to by nebyl on , aby něco nevymyslel. Ozdoby pozor a perníčky vy se raději schovejte :)

PeťulaV.
31.12.2023 5 z 5

Na Vánoce naprosto dokonalá pohodovka. Milá, vtipná, vykouzlí vám úsměv na tváři a zahřeje na duši i u srdíčka. Pokukovala jsem po ní už vloni, ale až letos jsem se odhodlala si ji koupit. I když je původně určená pro mladší generaci, líbila se mi strašně moc. Vánoční knížky všeobecně mám opravdu ráda a tahle patří jednoznačně k těm nejkrásnějších, co jsem zatím četla. Je plná lásky, přátelství, obětavosti i Hugem milovaných vánočních perníčků. Ušatého buldočka, stejně jako všechny obyvatele Maple Drive, si musí zamilovat snad každý. Já se při čtení usmívala od začátku až do konce. Určitě doporučuji a věřím, že tahle knížka potěší všechny, nejen tu mladší generaci :o)

lucie2371
19.12.2023 5 z 5

Kniha je zařazena v žánru Pro děti a mládež ale já bych ji zařadila spíše do románu pro ženy.
Je to takový klasický, vánoční, romantický příběh s malým ušatým pejskem navíc.
Tahle kniha se skvěle hodí na Vánoce, když si chcete odpočinout od různých krvavých thrillerů.
Je to o tom, že právě na Vánoce se zázraky dějí.

SimulinaT
06.12.2023 5 z 5

Teď před Vánoci krásný nenáročný příběh. Po přečtení knihy jsem zjistila že je od 11let,ale kdo má rád pohádky bude se líbit i dospělým.

Kokoska92
05.12.2023 5 z 5

Bylo zřejmé, že lide se od nás zvířat až tolik neliší. Všichni jsme toužili najít svoji smečku, někam patřit a mít místo, kterému budeme říkat domov - ať už se jednalo o celý dům, nebo o pelech v košíku s dekou.

Krásný příběh, který čtenáře pohladí po duši, navnadí ho na Vánoce a ukáže mu, že i když nic nevychází, jak by si přál, i špatné věci, které se člověku přihodí, nakonec můžou posloužit k dobrému.

Jaehyun
08.01.2023 5 z 5

Pěkná vánoční knížka, bavila mě od začátku do konce, takže palec nahoru :)

babyboar
31.12.2022 5 z 5

Ideální knížka na Vánoce s virózou v posteli. Nechybí roztomilý pejsek, láska, děti, přátelství, spousta perníčků a vánočních světýlek. Pokud takový kus cukroví vaše unavená čtenářská duše potřebuje, tak jde o správný výběr.

niki-chan
28.12.2022 4 z 5

Milý a hezký vánoční příběh, který zahřeje u srdce. A i když jste opuštěný buldoček bez rodiny zrovna na Vánoce, neztrácejte naději - protože i v takové situaci může malý pejsek být tím správným zázrakem pro své okolí.

knihomol1985
23.12.2022 5 z 5

Krásná pohádka i pro dospělé - opravdu stojí za přečtení ...

lenkaabooks
13.12.2022 4 z 5

Pro čtenáře od 11 let. Na obálce francouzský buldoček a vánoční tématika, to jsem si prostě od dcery musela přečíst. Je to milý příběh vyprávěný právě buldočkem Hugem, milovníkem jídla, zvláště pak perníčků.

Evabooks
25.07.2022 5 z 5

Kniha se mi líbila. Krásný, odpočinkový, vánoční příběh. Určitě doporučuji přečíst spíše o Vánocích, protože se dostanete do nádherné vánoční atmosféry. Já jsem tuhle knížku četla minulé Vánoce a krásně jsem si to u kakaa a vánočního cukroví užila.
Určitě si knížku přečtu i o dalších Vánocích.
Hodnotím 10/10.
Doporučuji!

Renike
26.11.2021 5 z 5

Úžasné vánoční čtení a ještě ke všemu s roztomilým pejskem. Ideální na adventní předvánoční dobu. Sice buldočka doma nemáme, ale i náš mopsík miluje perníčky :) už se těším až za týden začnu péct.

KLÁRA831012
15.11.2021 5 z 5

Není nad krásný oddechový příběh pohledem domácího mazlíčka, kterého jeho rodina zapomene doma. Prožije krásné vánoční svátky s lidmi z okolí svého domova a několika z nich změní život i podhled na trávení svátků.

Trustty
27.01.2021 4 z 5

Opravdu pohodový, příjemný čtenářský zážitek.

Blaufik
21.01.2021 5 z 5

Styl vyprávění, spolu s tématem zapomenutého mazlíčka a Vánoc, které už jsou cítit ve vzduchu, dohromady tvoří kouzelný příběh, který v tomto nejkrásnějším období v roce prostě chcete číst. A je úplně jedno, jestli knihu bude číst dítko na základní škole nebo dáma ve zralém věku.

Tento příběh je totiž opravdu ideálním parťákem k horké čokoládě a talířku s cukrovím. Spolu s Hugem pak zažijete jedno velké dobrodružství. To však není všechno. Tento příběh je i o naději, lásce a hlavně o sousedech z malého předměstí, kterým tento ztracený buldoček změní život.

em75
12.01.2021 4 z 5

Pěkný oddechový příběh. Kniha je pro čtenáře od 11 let, proto jsem ji v knihkupectví nemohla najít. Ale určitě si ji rádi přečtou i dospělí, kteří se chtějí předvánočně naladit a vypnout myšlenky.

Šánka
29.12.2020 5 z 5

Můj poslední letošní vánoční příběh. Je to čtení pro děti a mládež, ale udělá radost i dospělákovi, mně se tedy moc líbil, a to nemluvím o té kouzelné obálce!
Příběh pejska Huga, jehož páníčci nechtěně zapomněli doma a odjeli na Vánoce. Jaká dobrodružství Hugo zažije, když právě v tom jeho městečku lidé k sobě vůbec nemají blízko a ani Vánoce je nějak neberou? A setká se opět se svojí lidskou smečkou? Co myslíte?
Přečtěte si, tyto příběhy pejsků a kočiček k tomuto období přece patří a zahřejí u srdíčka.

LucySmile
22.12.2020 5 z 5

Úžasná vánoční knížka! Milá, zábavná a navodí vánoční náladu. Tohle jsem přesně potřebovala a Vánoce z pohledu pejska bylo pravé. Bonus navíc je, že šlo o francouzského buldočka, který je naprosto roztomilý :)

Štítky knihy

psi Vánoce příběhy o psech francouzský buldoček

Autorovy knížky

2020  90%Hugo a Vánoce pod psa

Kniha Hugo a Vánoce pod psa je v

Právě čtených3x
Přečtených64x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených8x
Knihotéce121x
Chystám se číst34x
Chci si koupit11x
dalších seznamech2x