Hrnky Brnky

Hrnky Brnky https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362603/bmid_hrnky-brnky-b1o-362603.jpg 2 4 3

Existují hrnky sváteční. Památeční. Jubilejní. Extravagantní. Kdovíjaké ještě. Hrníčky, pucláky, hrnky a kafáče. Nepatrné sotva kalíšky i hromská hrnčata. A ovšem také sběratelské hrnky z Našeho vojska, hrnky s portréty různých osobností, které mohou být etalonem dobra i zla. Ty hrnky s sebou přinášejí příběh, aby plné vonící kávy nebo čaje a s touto knihou po Vaší ruce vytvořily dokonalost.... celý text

Přidat komentář

medlovice
22.01.2024 3 z 5

Velmi zajímavý počin. Jen mi neseděl styl psaní , musela jsem knihu odložit a nechat odležet , připadlo mi to jako docela trapné. Ale ocenuji kreslené vtipy a ten nápad.

Eyghon
10.06.2018 3 z 5

Nebyl bych až tak kritický. Je to sbírka průměrných povídek o slavných osobách (ať už slavných kladně nebo záporně). Některé jsou i humorné. Celkově je to nenáročná četba na jedno odpoledne, zabalená do kabátu připomínajícího TV Barrandov. ( V knize je uvedeno, že si asi tisíc lidí koupilo hrnek s obrázkem Hitlera - co to asi značí o našem národu :))


evasamankova
22.01.2018 odpad!

Nakladatelství Naše vojsko zdařile ukazuje, že žádná žumpa není dost smradlavá, že vždycky se dá klesnout ještě níž. Samotné hrnky s masovými vrahy nestačí. Teď je o nich ještě kniha. Odporné!
Naprostá neúcta k obětem i jejich blízkým. Smutné, co je ochoten někdo udělat pro reklamu a prachy :(((