Hrníčková kuchařka - maso, které šetří kapsu

od:


KoupitKoupit eknihu

Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dozvíme se, jaké maso je nejzdravější a že kližky, chrupavky, vnitřnosti všeho druhu nejsou jen negativem, ale mohou být v naší kuchyni i přínosem.

https://www.databazeknih.cz/images_books/30_/30366/hrnickova-kucharka-maso-ktere-setri-kapsu-30366.jpg 42
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Laguna
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (2)

Přidat komentář
Luccy78
12.06.2015

Najdete v ní recepty na polévky, zavářky a vložky do polévek, pokrmy z vařeného masa z polévky, omáčky, recepty z hovězí oháňky, vepřových ocásků, nožiček a kolene, recepty z hrudí (žebro), hlavy, ucha, kůže, morkové kosti, jater, ledvinek, srdce, jazyka, býčích žláz, vemínka, drštěk, žaludku, sleziny, mozečku, brzlíku, plic (plíčky). Dále recepty na domácí zabijačku, recepty z mletého masa, bůčku, drůbeže, ryb a na různé pomazánky.

kika 13
11.02.2013

Dobře vypracováná kuchařka.Jednoduché recepty.

TIP: Máte rádi Databázi knih? Podpořte ji v Křištálové lupě (Zájmové weby) - hlasujte zde.

Štítky

hrníčkové recepty

Autor a jeho další knihy

Jaroslava Pechová

Jaroslava Pechová
česká, 1950

všechny knihy autora

Uživatelé mají knihu

v Přečtených2x
v Chci si koupit1x