Scandalous: Šokující láska

Scandalous: Šokující láska https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443853/bmid_scandalous-sokujici-laska-bZ2-443853.jpeg 4 811 135

Hříšníci série

< 3. díl >

Říkají mu Mute z určitého důvodu. Je tvrdý, chladný, vypočítavý a promluví jen zřídka. Když už to udělá, tak se vyjadřuje s pohrdáním. Když už to udělá, tak nepromluví na mě. Když už to udělá, tak mi v břiše létá hejno motýlků. Je mu třiatřicet. Mně je osmnáct. Je to otec samoživitel a obchodní partner mého otce. Já jsem pro něj i pro jeho dceru jen dítě. On je pro mě citově nedostupný. Ale já k němu cítím to, co bych neměla. Trent Rexroth mi jednou zlomí srdce. To je nad slunce jasné. Přesto si od něj nedokážu udržet odstup. Skandál je to poslední, co moje rodina potřebuje. Ale přesně ten způsobíme…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Scandalous , 2017


více info...

Přidat komentář

miloslava3256
21.03.2024 3 z 5

Tento díl se mi líbil nejvíc. Ten věkový konflikt, vyzrálost jedince vůči svým vrstevníkům. Morální dilema vůči mladé dívce. Otočená role kdo se o koho stará a "forma" výchovy. Opravdu zajímavý koktejl ala povedený. Příjemná oddechovka na víkendové nenáročné čtení.

Misshell1
21.02.2024 5 z 5

To si tak říkám, že první díl super, druhý díl ještě lepší a už třetího si říkám, že je kur...super, že autorka dokáže už 3 knihou držet laťku tak vysoko. Eddie na svůj věk byla dostatečně vyspělá a musím uznat, že autorka vás až do konce drží v nevědomí... Moc se netěším na další díl, protože v knize se mi nezdál Bane jako sympoš.


IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Ve třetím díle se setkáváme s Trentem a Edie. Ze začátku jsem nevěděla co si o knížce myslet. Tahle série je moje velká srdcovka takže jsem se bála. Věkový rozdíl byl docela velký a nejen to Trent je taky svobodný otec, ale byla jsem velmi překvapená! No musím říct, že tahle knížka byla hooodně spicy. Trenta jsem si oblíbila, i když někdy mi vadilo jak s Edie zacházel, protože se k ní někdy choval jako k dítěti přesto, že ji tak moc chtěl. Ale jinak ho miluju stejně jako všechny HotHoles. Edie mi už od začátku přišla sympatická a zbožňuju její vztah s Lunou! Postavy mezi sebou mezi neuvěřitelnou chemii, jiskřilo to mezi nimi a milovala jsem Trentovu žárlivost!!!

Sarkak94
11.10.2023 5 z 5

Toto bylo něco úžasného. Myslela jsem si, že Vicious je dokonalý, ale toto bylo doslova boží. Miluju to. Nejen, že je to zatraceně žhavý, sprostý, vzrušující, ale i hodně napínavé se spoustou záhad. Celou dobu budete mít spoustu otázek. A samotná zápletka a i konec, to bylo něco.
.
Kdo to je? Co proti němu má? Co má za tajemství?.... Minimálně tyto otázky vás budou celou dobu provázet.
.
Trent "Mute" Rexroth, je otec samoživitel. Na první pohled se může zdát, že je jen hrubý, chladný, vypočítavý, ale při bližším poznání je i milující a chrání to na čem opravdu záleží.
Edie Van der Zeeová má bohaté rodiče, hlavně otce a může mít vše co chce. Jen né to po čem opravdu touží.... Její otec je partnerem Trenta, ale také je to ten největší hajzl o kterém jsem kdy četla, bože jak já ho nesnáším.... Ale i přes to jakého má Edie otce, je statečná a jde si za tím co chce.
.
Mezi Trentem a Edie je celkem velký věkový rozdíl, 15 let. A co? Mě to vůbec nevadilo. Právě naopak .... Navzájem se využívají. A to že si u toho užijí i nějaký ten sex, je jen takové zpestření.
.
Lunu jsem si doslova zamilovala. Je to zlatíčko.

evismaior
17.09.2023 2 z 5

(SPOILER) 30% - Tak tohle nepovažuju ani za čtivo dobré na odreagování. Nechala jsem se zlákat zdejším výborným hodnocením, na které se jinak u románů pro ženy celkem mohu spolehnout, ale tohle mi prostě přišlo mimo. Prakticky všechny postavy nesympatické a tak okázalé drsné, že jsem místy měla chuť jezdit šmirglpapírem po tabuli. Děvkař Trent, který si s jakousi prostitutkou spíchl dítě a teď na něj zůstal sám a děsně se diví, že holčička není úplně v pohodě - jakože při jeho stylu života - půlka času v práci a ta druhá na nějaké ženské a největší ústupek je, že každé úterý bere malou Lunu do práce s sebou - tak to se dítko fakt má. Jo a furt řeší, že jsou všichni děsní rasisti, přitom on je asi v tom příběhu jediný, kdo má se svojí barvou kůže problém.
Pak je tu osmnáctiletá Edie, která spadne do vztahu s ním - a jakože budeme tak asi tisíckrát slyšet, jak je to perverzní - jako vážně? Plnoletá sexuálně zkušená dívka a někdo, komu je třicet tři, to fakt nežeru, že by to měl být tak děsný problém. Ale rozumějte, Edie je klaďaska, protože se stará o labilní matku a kohosi kdesi, za kým musí každou sobotu a koho čtenář hned odhadne, kdo to tak asi je a co s ním je, ale autorka nás tzv. "napíná" téměř po celou knihu, což je tedy hodně únavné to s ní při čtení hrát.
No ale jednoznačně nejhorší je ten její otec, což má být asi podle autorky záludný záporák, který příběh patřičně okoření, ale tak debilně a nelogicky napsanou postavu aby jeden pohledal - dceru nesnáší a vydírá ji přes toho kohosi (postižený bratr - pst!), což teda vážně nedává smysl, proč vlastně někdy chtěl rodinu a děti. A to rozuzlení, proč jako Trenta nesnáší a proč to na něj všechno narafičil, to už bylo fakt totální wtf. Už vidím bohatého a mocného chlapa, jak se někomu takhle sofistikovaně mstí (a tu mstu připravuje léta) kvůli nějaké poběhlici. Trochu mě ale nakonec malá Luna dojala, tak dám aspoň ty dvě hvězdy a zalituju, že děj kolem ní nebyl víc rozvinutý.

Michelleee
02.09.2023 5 z 5

Tak u mě vede 3. díl hříšníků. Příběh Edie a Trenta se mi moc líbil. Mělo to všechno a rozuzlení bylo nečekané. On je otec samoživitel (33 let ) a ona je dcera jejich obchodního partnera (18 let) . Zde poznáváme i hrdinu, který bude v pokračování.

Dizzy3
05.07.2023 5 z 5

Pecka! Řadím do top 3 od téhle autorky!

Nermal
03.07.2023 4 z 5

I třetí díl Hříšníků drží laťku, příběh se mi líbil a byl jsem zvědavý, co bude dál, takže jsem musel číst stále dál. Edie byla brána jako nezletilá, ale svým přístupem byla v mnoha ohledech dospělejší než její okolí. Celý děj byl velmi dobře namíchaný a i erotika byla pěkně napsaná.

Miska9884
24.05.2023 5 z 5

Celá série je perfektní, ale tahle kniha se mi líbila nejvíceKniha ve stylu zakázané lásky. Velký věkový rozdíl,ale nemůžou si pomoct. Co více si romantická duše může přát než taková touha,které nelze odolat

Moniska2410
08.05.2023 5 z 5

Máme tu dalšího z party HotHoles a já se totálně zamilovala.

Každý díl je jiný, každý díl je pro mě něčím výjimečným, každý díl je příjemné překvapení a nedá se to přečíst, než na jeden zátah

Měla sem trochu obavy ohledně věkového rozdílu hlavních hrdinů, ale autorka se toho zhostila dobře a vůbec mi to pak ani nepřišlo.

Trent byl sice nemluvný drsňák, ale ve finále byl hodný a milující chlap samoživitel. A pro Lunu a Edie je ochotný udělat cokoliv.

Edie byla na svůj věk vyzrálá a není se čemu divit. Vždyť ona se svým způsobem stará o rodinu. Zatím mi je ze všech žen v sérii nejsympatičtější.

Příběh Trenta a Edie je prostě nádherný, zároveň dojemný a celkem i bolestný.

Oba si musí něčím projít, aby zjistili, že démony porazí spolu.

Za mě zatím nejlepší díl ze série. Uvidíme, co ukáže Bane.

Čtenářka368
04.05.2023 5 z 5

První kniha od L.J.Shen, která se mi dostala do ruky. Od té doby jsem ji přečetla ještě jednou. Poprvé jsem jí doslova hltala a i když mi Eddie nepřirostla k srdci, líbila se mi "zakázaná" přitažlivost, chemie mezi hlavními hrdiny a opravdu otevřené, ale ne směšné, popisování sex.scén. Dnes už vím, že to autorka umí ještě otevřeněji, zakázaněji a tak dále, ale tohle je pořád jedna z mých nej knih od autorky.

manasx
02.03.2023 4 z 5

Moje první kniha od autorky. Dostala jsem ji darem a začala jsem ji číst pouze jako výplň mezi jinými knihami.
Ovšem mile mě překvapila. Četla jsem rychle a bez přestávek, tak jak si to děj žádal. Některé situace byly přitažené za vlasy, ale do tohoto typu literatury to patří. Jsem ráda, že mi kniha zkřížila cestu a že mám novou autorku na lechtivé čtení :)

katerina4564
21.02.2023 3 z 5

Edie a Trent...na první pohled absolutní nesourodá dvojice, u které přemýšlíte, jak se spojí dohromady. Edie je citlivá holka, který myslí především na druhé, Trent si je toho vědom a ví, že v ní nakonec najde spřízněnou duši...co mi vv této knize vadilo a vadí mi to kdykoliv na to narazím, je překlad ,,soap opera" pro českého čtenáře doslovně ,, mýdlová opera" mám na toto slovní spojení alergii a překladatel by mohl použít označení telenovela, nekonečný seriál atd...

Lavina
11.01.2023 5 z 5

Moc pěkné napsaná kniha tohoto žánru.Perfektne vymyšlený příběh, zápletky i překvapení ...

Belgarion
01.12.2022 5 z 5

Moje první kniha od L. J. Shen a možná proto jsem lehce zaujatá, ale... Když jsem se začetla, rozplývala jsem se samým blahem a říkala si "Jo, takhle to vypadá, když někdo umí svoji práci a udělá ji sakra dobře". Rozhodně nejoblíbenější díl celé série. Normálně nedávám plné hodnocení jahůdkovým knihám, ale tahle si to prostě zaslouží.

Silvisek
06.11.2022 5 z 5

Pribeh se mi libil vice nez ty prvni. Opravdu ctive s bavilo me to cist

mich_krat
11.09.2022 4 z 5

Není to moje první kniha od této spisovatelky a určitě ani poslední! I když tento díl není v pořadí první, vrhla jsem se na něj v rámci série přednostně, jelikož mě anotace i recenze velmi nalákaly. Kniha nezklamala, od začátku sice předvídáte konec, místy ovšem umí i překvapit. Líbilo se mi celkové zpracování otázky věkového rozdílu a gradace v podobě enemies to lovers. Také musím ocenit vedlejší linie příběhu, nejde zde pouze o romantiku a jeden vztah, obsah je bohatý i na příběhy vedlejších postav - Trentova dcera, Ediina matka, bratr.. Ve výsledku prostě krásné počtení, kterého nelituji.

Njangu
29.08.2022 5 z 5

Tak jsem si opravdu po přečtení prvních dvou dílů nedovedla představit co bude hlavním dějem. Ufff, .... Jsem překvapená. Každý příběh je jiný a úžasně propracovaný. Každý díl je pro mě příjemným překvapením a úplně úžasně čtivý. Nedá se to přečíst jinak, než na jeden zátah. Tady jsem se maličko obávala tématu věkového rozdílu, ale autorka tomu dala úžasný rozměr. Každý díl je top a každý něčím jiným.

MAU256
26.08.2022 5 z 5

A tady to je. To, co jsem hledal. V těch očích. V těch rtech. Náš příběh není dokonalý. Moje dcera furt nemluví. Já jsem pořád Mute. Theo není vyléčený a Edie je pořád dcera zatracenýho kreténa.

Hezky psaný příběh tentokrát o Trentovi a Edie. Ona byla neskutečná, tak mladá a už tak dospělá. Neopustila svého Thea, ani svoji matku, nakonec se dokázala postavit i proti svému otci. A její vztah k Luně, prostě super. Trent byl, no prostě jeden z HotHoles. V příběhu nechybělo nic, mohu jen doporučit.

andreamrs
12.08.2022 4 z 5

Příběhu Edie a Trenta jsem se lehce obávala, protože nejsem zvyklá na #agegaptrope, ale nakonec jsem byla nadšená! Dokonce jsem teď dala šanci i podobné zápletce v další knize. Zamilovala jsem si Edie, její sílu, odvahu a to, jak bojovala za ty, které milovala. Její vztah k Luně mě až dojal. Chování Trenta se mi tolik nezamlouvalo. K Luně se choval jako úžasný otec, ale docela mi vadilo, jak až vulgárně přemýšlel o Edie, o mladé ženě, která nedávno byla také ještě dítě.

Moc, moc se mi líbilo to, jak autorka nakládala s age gap, popisovala to tak citlivě a s prostorem k zamyšlení, že ne věk, ale naše činy vypovídají o tom, jak vyspělí vlastně jsme. Na závěr zmíním úžasný detail mořského koníka na obálce