Hříšná noc

Hříšná noc https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117057/hrisna-noc-117057.jpg 4 16 2

Dobýt srdce milované dívky nebývá pro kluky dost často ani trochu snadné. O Lenčino srdce navíc usilují dva rivalové: Patrik a Miloš. Oba jsou do ní zamilovaní již od dětství a oba doufají, že u ní během nadcházejícího maturitního plasu zabodují.Přitom je pro ně naprosto přirozené si vzájemně házet klacky pod nohy a snažit se jeden druhého vyšachovat z milostné bitvy. Vše nasvědčuje tomu, že by ples mohl jejich snažení konečně rozhodnout…... celý text

Přidat komentář

Mišule_11
27.08.2019

Od tohoto autora jsem byla zvyklá na čtivější knížky, než byla bohužel tato..
Děj mi přišel hodně uspěchaný, věnovaný hlavně hodně soubojům dvou ctižádostivých chlapců, kteří si jdou za svým o jednu dívku až konec přišel moc rychle a ještě zůstal napůl otevřený pro naši fantazií..
Buď jsem se již minula cílovou skupinou a nebo opravdu jen tomu ještě víc chybělo..! :)

DK197
22.02.2019 3 z 5

Klasický Stínil. Hlavní hrdina pod vlivem svých tužeb a přání dostane pár bláznivých nápadů a šíleně se do toho zamotá. Stylisticky jako vždycky strašně jednoduché, ale obsahově mě to bavilo. Celou dobu jsem čekala, jak tohle nakonec dopadne. :-) Ačkoliv musím uznat, že závěrem z toho vybruslil strašně jednoduše. Trochu škoda, na druhou stranu je to pochopitelné. Takže jo - za tuhle knížku palec nahoru. V rámci žánru a cílového věku čtenářů 70%.