Hriešne myšlienky

Hriešne myšlienky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489370/bmid_hriesne-myslienky-lsA-489370.jpg 4 91 12

Sabrina Jeffriesová patrí k najúspešnejším autorkám historických romancí na svete – jej knihy vychádzajú vo vyše dvadsiatich jazykoch vrátane slovenčiny. Z autorkinho rozsiahleho diela sme tentoraz vybrali úvodný diel čarovnej regentskej série Hriešni ctitelia. Zoznámte sa s členmi pánskeho klubu, ktorí spojili sily, aby uchránili svoje sestry pred zvodnými nápadníkmi! Americký maliar Jeremy Keane sa odmieta vrátiť domov a prevziať otcovu firmu. Oveľa radšej by spoznával krásky v zahraničí, kde hľadá modelku pre svoj nový škandalózny obraz. Keď na jednej londýnskej svadbe stretne krásnu lady Yvette Barlowovú, uvedomí si, že mladá dedička je preňho ako stvorená, a rozhodne sa zachytiť na plátne jej neskrotného ducha a dych vyrážajúcu zmyselnosť. Odvážnej Yvette nie sú škandály cudzie, a tak súhlasí, že sa stane umelcovým objektom. Za odmenu žiada niečo neslýchané: pomoc pri vstupe do mestských verejných domov, ktoré Jeremy dôverne pozná. Dúfa totiž, že sa jej podarí vypátrať istú nezvestnú ženu a vyriešiť rodinnú záhadu. Medzi maliarom a jeho modelkou to čoraz väčšmi iskrí, ale mohol by ich nekonvenčný vzťah prerásť do ozajstnej lásky?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

The Art of Sinning , 2015


více info...

Přidat komentář

Ála1968
22.03.2023 5 z 5

Bylo to krásné.Nádherná oddychovka.Yvett byla super.Mám ráda, když si ženská nenechá nic líbit.A Jeremy?Byl zlatíčko.Hodně to mezi nimi jiskřilo od samého začátku. Těším se na další díly.

karamelka57
06.01.2022 4 z 5

A mne sa Yvette pacila. Jedine, co sa mi na nej nepacilo, je meno. Ale inak bola super, ziadna krehotinka ale nesputana, energicka, vasniva divozienka :) Aj Jeremy bol zlaty a velmi sa k sebe hodili. Ja som spokojna.


moudivlacek
04.01.2021 4 z 5

Hezký romantický příběh malíře Jeremyho a lady Yvette. Navíc se v této nové sérii setkáváme s oblíbenými hrdiny ze série Vévodovi muži, a to se mi moc líbilo. Každopádně Jeremy má za sebou těžkou minulost, přes kterou se srdcem nikdy nepřenesl, proto "neumí milovat" tak, jak by si každá správná žena zasloužila. Ale když uvidí lady Yvette, najednou se jisté zdi začnou bořit. A i Yvetta něco ukrývá. Kdo tedy první přizná minulost, a hlavně, kdo ji první nechá za sebou? Je to však důležité? Ne, hlavní je, že dvě spřízněné duše se našly a......
Těším se na další díl série.

cukrovka
20.12.2020 3 z 5

Nenáročný romantický příběh. Autorku mám ráda, ale tento příběh mě úplně nezaujal. Něco mi tam chybělo. Yvett nebyla úplně zajímavou hrdinkou.

Maruš.D
06.06.2020 4 z 5

Já mam knihy od S. Jeffries ráda a zklamaná jsem nebyla. Je pravda, že se určitě najdou lepší díly, ale ani tento jsem neměla potřebu odložit. Jeremy je zajímavý svou tragickou minulostí, která v době, kdy nebyli možnosti jaké jsou teď, musela být velice těžká. Yvett mě nějak zvlášť neoslovila, ale ani mi nevadila. Zato na příběh jejího bratra se velice těším.
Děj je takový docela jednoduchý, předvídavý a zápletka nijak složitá, ale i tak je to pěkné počtení.

ariel platto
22.02.2020 1 z 5

Tuto napodobeninu knihy od S.Laurens Pravda o lásce, jsem přečetla do strany 75 a vzdala to. Ničím mě nechytla.

liletka_a
10.08.2019 3 z 5

Docela ucházející, romantický příběh, kterému jakoby něco chybělo... Nějaká větší akce.. Jeremy byl napsaný skvěle, zajímavě, ale nevím, nějak se mi ta Ivette k němu nehodila..Souhlas s komentáři níže, rozmazlená holčička, nevím kde tu múzu viděl.. Jediné velké plus, které kniha měla, bylo navnazení na díl o Edwinovi..;)

munka
24.01.2019 4 z 5

Pekný romantický príbeh, ktorý navnadil prečítať si aj ďalšie diely.

rampapa
01.11.2018 5 z 5

Miluju tuhle knížku. Kniha se mi četla jedním dechem.

mikika
27.11.2016 4 z 5

Podobný námět s malířem a jeho modelem jako u Laurens a její Pravda o lásce, ale Jeffries to napsala líp a čtivěji, i když tu není žádná vražda..

Kiwicatko
03.11.2016 3 z 5

Tak ja teda nevim...Jeremy se mi zamlouval, pobavila sem se pri predstave jak se prostitutky rvou o to, aby je maloval a bylo mi ho liyo pro jeho ztratu. Ale Yvett....jako chapu, ze zenske byvaji zvedave vlezle, manipulativni a panovacne, ale ona byla prece jen moc. Vlastne sem ji diky tomuto vykresleni neverila ani to, ze si na chlapy dava pozor kvuli tomu, co zazila s porucikem Rustonem.

Ale i presto je hodnoceni takove, ze kniha asi nenadchne, ale ani neurazi.

havrmoni
19.09.2016 3 z 5

Je mi to moc líto,že mé oblíbené autorce dám jen 3*,ale nemůžu jinak. Hrdina byl fajn,jeden z těch co mají smutnou minulost a nechlubí se tím. Ona byla důvod mého nízkého hodnocenì. Vlezle zvědavá a hlavně- všechno chci vědět,pokud možno ihned,nic si nenecháš pro sebe a jestli mě chceš,tak to uděláš aj. Fakt mě nebavila a to asi jako jediná ze všech knih od této spisovatelky. Jinak příběh oddychový,nenáročný. Tato série navazuje na konec Duke's men.