Zvodné peniaze

Zvodné peniaze https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491169/bmid_zvodne-peniaze-LIX-491169.jpg 4 24 6

Hriešne bohaté série

1. díl >

Krásna miliardárka a chudobný vinársky kráľ, to sú hlavní protagonisti prvej časti veľkolepej romantickej série Angeliny M. Lopezovej Zvodné peniaze – modernej rozprávky pre dospelých plnej zmyselnosti, horúcej vášne a hlbokých citov. Manželstvo z rozumu a tri večery mesačne – to je všetko, čo od schudobneného princa žiada zmyselná miliardárka, ktorá sa vlastným úsilím vypracovala až na pozíciu riaditeľky obrovskej spoločnosti. Na konci roka sa s ním ochotne rozvedie a štedro ho odmení, aby mohol zachrániť svoje milované kráľovstvo. Roxanne Medinová, žena latinskoamerického pôvodu, zvíťazila nad malomestskými tyranmi, snobmi z prestížnych vysokých škôl aj zasadačkami plnými mužov. Zaslúžila si právo stať sa matkou princeznej a cítiť sa na vrchole o čosi menej osamelo. Princ Mateo de Esperanza y Santos je jedným z najlepších vinárov na svete. Odmieta sa oženiť s neznámou ženou a splodiť s ňou dieťa – aj keby milióny, ktoré mu ponúka, mohli zachrániť jeho kedysi legendárne vinárske kráľovstvo. Úspešná, cieľavedomá kráska však siahne po zbraniach, s ktorými princ Mateo nerátal...... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Lush Money , 2019


více info...

Přidat komentář

evineckY
09.08.2022 3 z 5

Začátek knihy se mi líbil. Bylo to neotřelé a vtipné...
A pak se z toho stala telenovela :-(

Ralemo
07.08.2022 4 z 5

Za mě velice povedená kniha, se zajímavým tématem. To jsem ještě nečetla, miliardářka a vinař. Velice zajímavá zápletka, kdy od postupné nenávisti se tato dvojice dostane až k vytoužené lásce a pochopení a nakonec si splní svoje největší sny. Chvíli mi trvalo, než jsem se do knihy začetla, slovenština mi vůbec nevadí, každopádně zajímavý děj, se spoustou zápletek, dramat, hádek a rozporů nejen v rodině. Určitě stojí za přečtení, doporučuji :)


nina3905
07.07.2022 4 z 5

Moderná rozprávka v podobe dohodnutého manželstva a kráľovského prostredia. Som zvedavá na pokračovanie.

suzanne1997
05.06.2022 3 z 5

Podle anotace jsem od této knihy čekala skvělý příběh s nepřekonatelnými hrdiny a osudy. Prostě moderní pohádku pro dospělé plnou smyslnost, vášně a citů. A to jsem taky dostala. Zápletka je natolik neobvyklá, že si zaslouží tu největší pochvalu. Pěkně vykreslené postavy pak dodávají knize tu správnou jiskru. A čtenář lační po tom, aby zjistil, co bude dál.
Jenže to bych nebyla já, abych na díle něco nenašla. V prvé řadě ubíhá neuvěřitelně rychle, autorka přeskakuje a navazuje úplně někde jinde. Roxanna se na první pohled jeví jako neskutečně sobecká kráva, která chce jedinou věc, všechno ostatní už má, a to dítě. O rodičích obou hlavních postav je to jiná ... Jediné po čem lační je velké množství peněz a sláva. Sestra Matea se v příběhu jen mihne a o to platí i o ostatních postavách, které střídavě přiházejí a odcházejí. A Mateo ... Tak to je snad jediný závan čerstvého vzduchu, který jsem na té knize našla.
Autorka klouže po povrchu a neupoutá natolik, aby si člověk postavy zamiloval a knihu si oblíbil během prvních několika stran. Prostředí však popisuje pěkně a čtenář si dokáže představit, kde se nachází. Ale přesto příběhu něco chybí. Jen jsem zatím nepřišla na to, co.
Díky Mateovi a jeho zarytému odporu, odpovědnosti za svůj lid a na druhou stranu velice zjednodušenému konci, hodnotím polovinou, což je vlastně víc hvězdiček, než jsem čekala, že udělím.

Anna195
06.05.2022 4 z 5

4,5/5

Na toto čítanie som sa nesmierne tešila, keďže príbeh ponúka jednu z mojich obľúbených tém, ktorou je dohodnuté manželstvo. Vo väčšine takýchto príbehov som zvyknutá, že hlavný hrdina je ten, ktorý príde s ponukou dohodnutého manželstva, ale v tomto príbehu je to úplne naopak. S ponukou pre vinárskeho princa Matea prichádza práve miliardárka Roxanne.

Roxanne aj Mateo v sebe ukrývajú toho viac, ako ľuďom ukazujú, najmä ona bola pre mňa plná prekvapení. Samozrejme v dobrom slova zmysle, keďže v sebe skrývala veľkú dobrosrdečnosť. No na začiatku to medzi ňou a Mateom vôbec nevyzeralo ružovo, keďže si navzájom robili napriek, a tým pádom vznikalo veľa zaujímavých situácii. Nešlo o humorné situácie, ale skôr o čosi vážnejšie, ktoré mohli veľa vecí ovplyvniť. Páčilo sa mi, ako si postupne k sebe hľadali cestu, podporovali sa a zisťovali, že jednému na druhom záleží. Do ich príbehu lásky vo veľkom zasuhujú ďalšie postavy svojimi intrigami, no pri niektorých odhaleniach som bola celkom prekvapená.

Tento príbeh by som určite opísala ako plný vášne a iskrenia, pretože presne toto sa odohrávalo medzi nimi. Intímne scény boli veľmi vydarené, akurát mne osobne vadili výrazy typu mušlička. Učarovalo mi aj prostredie, kde sa dej odohráva a celkový šmrnc príbehu dodávali nepreložené španielske výrazy.

Knihu určite odporúčam, pretože tento príbeh obsahuje všetky, čo mám rada: dohodnuté manželstvo, intrigy, lásku, vášeň, chémiu, tajomstvá a v neposlednom rade silné postavy.

petusska01
28.04.2022 3 z 5

Z nejakého dôvodu sa mi to čítalo veľmi pomaly. Ja mam rada samostatne schopné ženy, Roxanne tak mala byť mojou obľúbenkyňou, ale...no začiatok pre ňu vôbec nebol veru lichotivý. Mateo mi prišiel taký zaspatý, najprv veľmi hrdý a potom zrazu k sebe veľmi kritický, bojazlivý potom zase išiel do boja proti celému svetu...Príbeh je to relatívne zaujímavý, nie veľmi ohraný nakoľko sú tam vymenené role...ale veľmi ma neoslovil. Neľutujem, že som si to prečítala, pravdepodobne by som si rada precitala napr aj o Sofii alebo Romanovi, ale asi nebudem od toho čakať priveľa.

Autorovy další knížky

2022  76%Od nenávisti k láske
2022  74%Zvodné peniaze

Kniha Zvodné peniaze je v

Právě čtených3x
Přečtených32x
Knihotéce96x
Chystám se číst32x
Chci si koupit5x