Hříšně bohatý

Hříšně bohatý https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506767/bmid_hrisne-bohaty-YD8-506767.jpg 4 277 46

Sin Trilogy / Hriech série

1. díl >

Žádný Riscoff a Gable prý spolu nemůžou žít šťastně až do smrti – kvůli dlouholetému nepřátelství našich rodin. Kdysi jsem tomu věřil – než jsem zahlédl dívku, která mi vyrazila dech. Nevěděl jsem, jak se jmenuje, a ani mě to nezajímalo. Jako každý muž, který ví, co chce, jsem si šel tvrdě za svým. Vážně jsem nečekal, že jde o Whitney Gableovou. Zamilovali jsme se do sebe, jenže pak se všechno zvrtlo a ona si vzala jiného chlápka. Teď mě nenávidí, a právem. Během svatebního obřadu jsem vznesl námitku. Deset let jsem ji neviděl, ale teď je zase doma – a nemá snubní prstýnek. Žádný Riscoff a Gable prý spolu nemůžou žít šťastně až do smrti… jenže já s Whitney Gableovou ještě neskončil. Čekám na druhou šanci a tentokrát udělám cokoli, abych všem dokázal, že se spletli.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Richer than Sin , 2018


více info...

Přidat komentář

Nuttelka
15.04.2024 4 z 5

Novodobí Romeo s Julií :-)) Riscoffové X Gableové.. Opět čtivá jednohubka a věřím, že se to nese ve stejném duchu po celou sérii, stejně jako předchozí série od autorky.. Líbí se mi prolínání současnosti s minulostí a že se postupně dozvídáme, co se stalo a můžeme tak odhadovat, co se stane dál :-) Tož hurá do druhého dílu..

Misshell1
02.04.2024 5 z 5

Ze začátku jsem měla problém s kapitolami minulost a přítomnost. Chvílemi mi trvalo se v tom zorientovat, ale pak už se to četlo samo. A tolik nezodpovězených otázek...na to se těším, až se postupně bude odhalovat pravda a tajemství. Je dobré mit po ruce druhý díl :)


hadenka
29.03.2024

přečteno raz dva,pěkná knížka,těším se na druhý díl. jen mi vadilo to přeskakování " minulost" a " součastnost"

ElikaS
19.01.2024 3 z 5

Čekala jsem trochu víc, obzvlášť potom, co jsem si v recenzích přečetla, že by se to dalo označit za erotický thriller. Tak teda já si představuju thriller úplně jinak, a to i ten erotický
Tentokrát jsem měla trochu problém se začíst, ale od půlky už to bylo v pohodě. Ze začátku mě nudila linky minulosti, kdy Lincoln byl až moc dokonalý. Konec už se trochu rozjel, tak uvidíme, jak to bude pokračovat.

Šárka88
18.12.2023 4 z 5

Další oddechová knížka od Meghan, tato série nebude špatná , ale
Na začátku jsem se nemohla zorientovat v prolínání s minulostí a současnosti. Konec už byl napínavější a uvidíme, co nabídne druhý díl.

Terezzie
13.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Neskutečný , třetí a poslední série Megan March a já tomu nemohu uvěřit ale tahle poslední trilogy u mě vítězí na plný čáře. Líbilo se mi prostředí do kterého byl příběh zasazený, za mě teda top promyšlený příběh jako nějaký romanticko erotický thriller ! Prostě jedno veliké WOW. Ty rodinné intriky a záhady a finální rozuzlení neměli chybu . Bavila jsem se cele tři knihy, byla jsem totálně napjatá co bude dál, příběh hlavních hrdinů představoval osudovou lásku za kterou jsem bojovala každou stránku , každý řádek. Jen teda hlavní hrdinka chudák neměla zrovna na růžích ustláno ale to tak v životě chodí a hlavně jí z toho samozřejmě vytáhne ten největší alfa samec :D Fakt jako všechny série od autorky jsem hltala a děkuji za tyto knihy , těším se až si je za dva roky znovu přečtu protože mě tyto příběhy nikdy neomrzí. Všem co mají rádi tento žánr knih jen a jen DOPORUČUJI!

Kristy.Seb
13.11.2023 4 z 5

Nestačí si jen přát - musíš pro to něco udělat.

To je život. Jednou jsme nahoře, jindy dole. Je jen na nás, jak dlouho tam dole zůstaneme.

Nemůžeme se vrátit. Nemůžeme změnit minulost. Musíme jít dál.

A mě to bavilo. Jen se na Whitney toho valilo až dost...

moma08
05.11.2023 4 z 5

Pro mě čtivý erotický román...
Jdu pokračovat ve čtení dalšího dílu, ať to můžu pořádně zhodnotit.
Zatím jsem spokojená, i když v příběhu není nic nového, co bych už jinde nečetla.

Littlemonday
18.10.2023 3 z 5

Prvni dil teto serie hodnotim prumerne, a to s odrenyma usima. Dej se temer nehybe, postavy delaji to same dokola. Jen diky tomu, ze autorka aspon knihu neudelala zbytecne dlouhou a nakonec se ji podarilo v zaveru vytvorit i nejake napeti, dostala ode me kniha tri hvezdy.

Mishaacka
07.09.2023 5 z 5

INST: misha_cte_eroticke.romany

Po mafiánských sériích tady máme od Meghan jiné téma
*Dějová linka je spojením Romea a Julie s Popelkou = dvě znepřátelené rodiny, chudá dívka, milionář
* Pohled z obou stran = to mám moc ráda
*2 časové osy - přítomnost a minulost před 10 lety. Sledujeme vztah mladé Whitney a Lincolna. Přítomnost se prakticky odehrává jen v několika dnech, kdy se Whitney vrátí jako vdova do rodného města
*K postavě Whitney si stále hledám cestu = je to chytrá, tvrdohlavá holka. Vezme si kluka, který jí podváděl a pomůže mu vybudovat kariéru. Po přečtení 1 dílu mi v hlavě křičí otázka : Proč si toho blbce vzala, když sledujeme její vztah s Lincolnem, kterého miluje??!
Jako dospělá vdova se jen lituje a v duchu pofňukává - snad se v dalších dílech trochu uklidní
*Lincolna zbožňuju od začátku- vychován k pokračování v dynastii, jsou na něj kladeny určité nároky a očekávání. Přesto se snaží elegantně jít vlastní cestou a postavit se rodině.
* Většina erotických scén se odehrává v minulosti. Baví mě chemie mezi Whitney a Lincolnem
*Kniha se čte velmi rychle a svižně, je krátká. A jak to u MM bývá, končí nějakou bombou. Takže hned jdu do Hříšně provinilé. Uff, ještě, že vždy čekám na celé série

Michelleee
12.08.2023 4 z 5

Dvě rodiny, které se dlouholetě nenávidí, ale Lincoln a Modroočka se do sebe zamilují. Střídá se minulost a přítomnost. Jsem ráda, že mám všechny tři díly a chystám se hned na pokračování. Na Mount Trilogy, ale nic nemá ..

Janulkaxxx
09.08.2023 3 z 5

Cekala jsem az vyjde posledni dil abych se mohla pustit do cteni bez prestavky a jelikoz jsem od autorky cetla i predchozi serie nemohla jsem se dockat. Bohuzel me nadseni opadlo uz u prvni knihy. Za mne je tahle serie uplne jina nez jsem od Meghan ocekavala.

miloslava3256
10.07.2023 4 z 5

Co se mi na této sérii vážně líbilo, tak to rozdělení do dějových linek. A ikdyž některé věci byly fakt jednoduchý, ale otázky co se vám honí v hlavě - Co? Proč? jak? Kdy? tak právě tyto otázky mně u knihy doslova pohltili a pod obrovskou zvědavostí jak to bude dál jsem dočítala sérii v SK (v době kdy ještě nebyly CZ verze)

LenkaNovotna32
07.06.2023 1 z 5

Tak tuto sériu nemohla pisat Meghan March. Citala som od nej ovela, ovela lepsie knihy. Neako mi nesadla konkrétne tato kniha. Zaspavala som pri nej. Je mi to luto ale je to strata mojho casu.

B.Garden
05.06.2023 3 z 5

Kniha vás vtáhne a pustí až na konci, kdy si budete nadávat, že nemáme hned další díl. Autorka píše napínavé a střídá minulost se současností, vzdy v tom napinavem nás přenese do minulosti a nebo současnosti. Lincolna jsem si zamilovala už na začátku, jak se choval k Modroocče, i kdyz je každý ze znepřatelených rodin. Jsem moc zvědavá na další díl.

Lee7
23.05.2023 3 z 5

Možná jsem měla příliš velká očekávání, příběh a první díl pěkný.. četlo se samo. Ale na jinou trilogii autorky mi přišlo, že má menší šmrnc a příliš hloubku deprese.. uvidíme

rampapa
14.05.2023 5 z 5

Tak to bylo super autorka opět nezklamala. Super příběh. Whitney jsem si hned oblíbila a Lincolna zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

leona5769
23.04.2023 5 z 5

Nemohla jsem se odtrhnout

Jita160
09.04.2023 4 z 5

Nenávist až za hrob mají k sobě dvě rodiny v jednom městě. A jak už to bývá jejich potomky to k sobě táhne silou magnetu. Jejich vztah je jedna velká katastrofa a ani ta láska děsná mrcha nemá sílu vše udržet. Je možné po 10 letech navázat tam kde vše skončilo???
Whitney je prostě prokletá a Lincol byl vždy pro ní ráj a peklo zabalené v krásném balíčku.
Závislost ať je jakákoliv je první krok k pádu.
Jak už jsme zvyklí tato autorka umí psát otevřené a napínavé konce... takže opět čekačka na pokračování.

MAU256
07.04.2023 5 z 5

"Myslíš si, že máš podělanej život? Zkus mít všechno, co jsi kdy mohla chtít, ale nebýt šťastná. Nemít někoho, koho můžeš milovat a bydlet tu s ním. Myslíš, že mám dokonalej život? No, nemám, Whitney. Dokonalost zmizela z mýho života v den, kdy ses provdala za jinýho muže."

Od knížky se nešlo odtrhnout a jako vždy konec, ke kterému potřebujete hned další díl.