Hriešne vinný

Hriešne vinný https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469056/bmid_hriesne-vinny-www-469056.jpg 4 231 29

Sin Trilogy / Hriech série

< 2. díl >

Prezumpcia neviny zjavne neplatí. Som vinná, kým sa nedokáže opak. Už ma unavuje mlčky znášať očierňovanie mojej osoby len preto, lebo som Gablová. Riscoffovci síce ovládajú mesto, no ja sa nemienim riadiť ich pravidlami. Nedám sa zastrašovať. Celý život o mne rozhodovali druhí, manipulovali mnou, ale s tým je koniec. Zmenila som sa. Kiežby som však nezabúdala na to, aký vie byť Lincoln Riscoff presvedčivý a bulvár dotieravý. Ten urobí pre senzáciu čokoľvek. Román Hriešne vinný je druhý diel trilógie o zakázanej láske.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Guilty as Sin , 2018


více info...

Přidat komentář

Nuttelka
21.04.2024 4 z 5

I když mi to přijde pořád dokola.. budeme spolu, nebudeme spolu, nemůžeme spolu být, můžeme spolu být, budeme spolu, nebudeme spolu :-))) ano, moc se toho nevyřešilo, ale na čtivosti to neubírá.. závěr tohoto dílu není vůbec překvapivý, jelikož dotyčná osoba mi opravdu drásala nervy, ale tak stejně víme, jak to všechno dopadne a tudíž s lehkostí do závěrečného dílu :-)

hadenka
06.04.2024

druhý díl mě bavil,za mě ano,těším se,jak to s hlavními hrdiny dopadne


Andrejka91
12.02.2024 4 z 5

První díl se mi líbil mnohem víc. Knihy z této trilogie jsou tak kraťoučké, že klidně to mohla být jedna kniha. Mám pocit, že v tomto díle se pořádně nic nestalo ani nevyřešilo.

ElikaS
21.01.2024 3 z 5

No čekala jsem, že druhý díl se oproti prvnímu rozjede, ale bohužel. Ono to bylo snad ještě slabší...
Linka z minulosti mě vůbec nebavila. Myslím, že se klidně dala shrnout do jedné kapitoly (rozhovoru nebo úvahy)... Linka současnosti byla určitě lepší, ale na zadek jsem si z ní určitě nesedala.
No zatím je to takové neurazí, nenadchne. Snad se povedl alespoň poslední díl

Šárka88
21.12.2023 4 z 5

Opět odpočinková pohádka na jeden večer, kde ke konci se začne teprve něco dít.

moma08
16.11.2023 3 z 5

Jsem trošku v rozpacích, protože se mi zdá, že tenhle díl měl pokles o proti prvnímu..
Ano, ani z prvního dílu jsme si úplně nesedla na zadek, ale čekala jsem, že se to pořádně rozjede a ono nějak ne...
Autorka mám přesto ráda, protože píše čtivě, takže uvidím, čím mě překvapí v poslední díle.

Kristy.Seb
14.11.2023 4 z 5

Že ti zivot neprichystal nic než sračky, tak od něj nikdy nic jinyho nedostaneš. Musíš vždycky ve všem hledat to dobrý nebo to prošvihneš.

Minulé hříchy se vždycky vrátí, aby nás strašily, a to, co nevíš, ti může ublížit.

Jedna záhada za druhou. Baví mě to. Možná je toho příliš, ale zas vás to udrží v napětí.

Littlemonday
21.10.2023 3 z 5

Druhy dil serie byl za me urcite lepsi nez jednicka! Porad je to prumerny romanek, ale aspon jsem se tolik nenudila. Ziskali jsme par odpovedi a konec prinesl dalsi sokujici zpravu. Jsem zvedava, jak pribeh uzavre dil treti. :)

Mishaacka
09.09.2023 2 z 5

INST misha_cte_eroticke.romany

Proč, proč, proč??! Po skvělém 1.dílu jsem okamžitě začala s pokračováním. A bylo to, jako by autorka dupla prudce na brzdu. Z celé knihy bylo nejdůležitějších prvních a posledních 20 stránek
*Hurá, na konci konečně odkryta otázka toho, proč si Whitney vzala Rickyho.
*Opět sledujeme 2 časové roviny
*Whitney si mě ani tady nezískala, spíše naopak. Líbila se mi mladší Whitney, ta měla trochu kuráž. Dospělá Whitney stále kňučí nad nespravedlností života
*Opět tady řešíme to, že Whit potká nepříjemná situace, ta se uteče schovat a prohlásí, že se neměla vracet a odjíždí. To se stane opět několikrát. A můžeme číst jen o tom, jak se lituje, babrá se v minulosti a nechce se nikam posunout (i když tvrdí, že ano)
*Lincoln také opakuje chyby z mládí, ale narozdíl od Whit se poučí a snaží se vše napravit a posunout se dál. A jinak se pořád honí za Whitney. Ano, on je pro ni až příliš dobrý...
* Haha, tohle nebyl erotický román, jsou tady přesně 3 scény a tak 1 je zajímavá, jinak nic. Protože Whitney brečí a lituje se, není čas budovat vztah s Lincolnem a žít v přítomnosti.
*Jdu pokračovat s dalším dílem, tady mám nějak tušení, že budeme dohánět celý děj a vše se vyřeší za chvíli. Škoda, že 2 díl byl o ničem, z prvního jsem byla nadšená
*Díky tomuto dílu už dávám sérii o míň

Michelleee
15.08.2023 4 z 5

Pokračování nám odhaluje spoustu dalších tajemství a vysvětluje minulost. Otevřený konec. Jdu na třetí díl.

P3_tis
02.07.2023 4 z 5

Druhý díl čtivý jako všechny Meghaniny knihy. Ačkoliv první díl mě bavil víc. Uvidíme, co přinese ten závěrečný :-)

MAU256
28.05.2023 5 z 5

"Co to sakra je?" Škubne hlavou k mým zavazadlům. Rozpačitě polknu. "Vždyť jsem ti to říkala. Musím odjet." "A včerejší noc? Co kurva znamenala ta včerejší noc?" "Rozloučení," zamumlám a ucítím lehké bodnutí studu.

I tento druhý díl se velmi pěkně četl. Prolíná se zde život současnosti a minulosti. Konečně se zde začíná odhalovat, jak některé věci si člověk dokáže vykreslit jinak, než jak ve skutečnosti opravdu byly. A samozřejmě konec takový, že chce člověk sáhnout po dalším dílu, aby věděl, jak to celé dopadne. Whnitney i Lincolnovi bych přála, by jim osud přestal házet klacky pod nohy a mohli konečně být spolu šťastní. Tak uvidíme, jak to v příštím díle autorka vymyslela.

Lee7
23.05.2023 3 z 5

Další díl nám konečně něco objasňuje, i když spekulací je dost. Jak tohle dopadne..

rampapa
14.05.2023 5 z 5

Moc jsem se na tenhle díl těšila a jsem jím nadšená. Moc krásný příběh. Už se nemůžu dočkat až si přečtu finální díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Jita160
12.05.2023 4 z 5

(SPOILER) Další díl byl napínavý ,ale hodně zamotaný.
Ani po deseti letech si Lincoln a Whitney nemůžou svoji opět nalezenou lásku a neskutečnou přitažlivost užít. Je znát velký vývoj jejich obouch i když chlapi dělají pořád stejné chyby.
Jejich vztah je jedna velká katastrofa i když moc chtějí a potřebuji být spolu tak minulost ,nové odhalení a další smrt v rodině jim v tom prostě brání.
Jsem vážně zvědavá jak se s tím posledním dílem autorka popasuje... myslím že to bude pořádný fičák.

leona5769
23.04.2023 5 z 5

Druhý díl byl napínavý . Těším se na třetí díl .

Ešína
16.04.2023 5 z 5

Druhý díl byl o něco slabší než první. Nejvíc se mi líbil Whitneyin vývoj. A bylo mi líto, jak vše stojí proti jejich vztahu. I když to Whitney chtela vzdát, Lincoln ji nenechal. Těch pár hodin nelituji. Konec mě opět trochu překvapil. No těším se na závěrečný díl.

JanickaP
10.04.2023 2 z 5

Tak tady uz davam jen 2* a prestavam číst. Prvni dil jeste usel,ale ted mi uz prijde,ze je to dokola jen o tom,ze Whit se nic nedari a Lincoln se snazi ze sebe udelat hrdinu a ochranovat Whit. Na 3.dil se uz asi nedostane. Skoda.

Ketfl
07.04.2023 3 z 5

Asi byla chyba číst tuto knihu hned po knize od Any Huang, protože tím více vynikly chyby, které tato série obsahuje. I u tohoto dílu musím pochválit styl psaní autorky. Kapitolky jsou krátké a celý text se fakt dobře čte. Příběh sám o sobě je ale strašně nudný. Bohužel i chování hlavních hrdinů mě v tomto díle už krapet unavovalo. Whitney je hrozně ufňukaná a pesimistická. Lincoln je na tom o něco lépe, ale je to takovej moula, nemůžu si pomoct. Pár scén pro mě bylo překvapujících, takže aspoň tohle mohu pochválit, ale jinak je to pro mě spíš zklamání. Rozhodně tato série nedosahuje úrovně předchozích sérií. Škoda. Třetí díl si nenechám ujít, ale celkově jsem spíše zklamaná.
2,5/5

Lavina
23.02.2023 4 z 5

Nebylo to špatné stejně jako předchozí díl.Kpnec jsem očekávala tak mě moc nepřekvapil prostě jim štěstí nepřeje jako oddychovka fajn