Hrdina z Vysočiny

Hrdina z Vysočiny https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305636/mid_hrdina-z-vysociny-uFE-305636.jpg 4 71 6

Murray Family série

< 17. díl >

Jeden z králových mužů je nalezen mrtev s dýkou v těle. Nikdo nepochybuje o tom, že vražedkyní je Ilsabeth a že za svůj čin zaplatí životem. Její jméno může očistit jediný člověk: sir Simon Innes, muž chladný jako ocel, jenž se nebojí žádného nebezpečí a dosud nepocítil lásku k žádné ženě. Sir Simon zatím neomylně hledá a nachází pravdu ve světě plném klamu. Avšak nesmírně krásná obviněná žena, jež vyhledala jeho pomoc, ho okouzlila natolik, že najednou neví, může-li věřit svému instinktu, jenž ho zatím nikdy nezklamal. Všechno ukazuje na to, že Ilsabeth je vinna, kromě jediného – nezměrné touhy, kterou sir Simon cítí při každém jejím dotyku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Highland Protector , 2010


více info...

Přidat komentář

munka
24.01.2023 5 z 5

Knihu som zohnala až po dlhšej dobe a veľmi sami páčila. Simona Innesa som stretla už v niekoľkých knihách a bola som zvedavá na jeho príbeh. Romantický a dobrodružný, tak by som ho opísala. Prítomnosť detí v deji vždy osvieži zápletku, a nebolo tomu ani teraz inak.
Za mňa 5*.

miseb
12.03.2021 1 z 5

Chtěla jsem knihu, u které si odpočinu, a která určitě dobře dopadne.
Tato kniha dobře dopadla, ale to je asi tak všechno.


petraj30
03.03.2020 5 z 5

Velmi povedený příběh. Soužití s takovými dětmi musela být radost sama o sobě, občas měli vtipné připomínky.
Jsem moc ráda, že se zde objevila Elspeth a Cormac (můj nejoblíbenější díl). Mám ráda všechny z Rodu Murrayů, ať už pokrevních nebo přiženěných. Jejich příběhy mi vždy zvednou náladu. Tady byl konec úplně kouzlený a to hlavně kvůli dětem, moc jsem se nasmála. Tak doufám, že další příběhy budou taky skvělé.
P.S. Jen by mě zajímalo, kolik bude ještě dílů, protože se tam objevuje čím dál víc potomků a ostatních dětí:-)

Ivusak7
22.05.2018 5 z 5

Další skvělý příběh od této autorky. Už se těším až vyjdou další díly z této série. Musím hodnotit 5*.

havrmoni
20.05.2017 5 z 5

Moc pěkné tak jako vždy. Tato autorka je návyková. Jak dočtu ty nové a než výjdou další,mám nutkání číst již přečtené knihy znovu. Tak jak se Simon vyskytoval v knize o Tormandovi,tak se i teď Tormand objevil zde. A když se objevili v příběhu Ilsabethini rodiče,ihned se mi vybavil i jejich příběh. I toto mě baví,spojení rodin a přátel.

biki
17.12.2016 3 z 5

Autorka patří k mým nejoblíbenějším v tomto žánru. Bohužel, i když jsem byla zvědavá na bližší seznámení s postavou Simona Innese, s níž jsme se setkali v jedné ze starších knih, samotný příběh mě trochu zklamal. Určitě zajímavé byly odkazy na Simonovu minulost a také postava jeho staršího bratra, ale jinak se mi děj zdál poněkud jalový. Řekla bych, že si tu H.H. vybrala slabší chvilku.