Hravý průvodce Českem I.

Hravý průvodce Českem I. https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494949/bmid_hravy-pruvodce-ceskem-i-bLA-494949.jpg 4 8 3

24 jedinečně ilustrovaných výletů od autorů oceněného bestselleru Hravý průvodce Prahou. Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek. Poznáte kraj blanických rytířů, půvaby Šumavy nebo největší skalní město v Evropě. Vydáte se údolím Vydry, do magického ráje poustevníků, za zkamenělou pohádkou, do českého Betléma či za bohem Radegastem. A během putování vás čeká spousta zajímavostí, pověstí, úkolů i kvízů!... celý text

Shashlick
Shashlick
09.01.2023 2 z 5

Asi jsem od knihy očekával něco jiného. Může to ale být tím, že tak trochu mate svým názvem. Rozhodně to není průvodce Českem a ani není moc hravý.

Vlastně se jedná pouze o popis dvaceti kratších výletů po jedněch z nejznámnějších turistických míst naší země. Takže něco, co už bylo mnohokrát zpracováno různými způsoby. Ano, nad rámec klasického popisu trasy (mapky překvapivě chybí úplně) a možného vyžití jsou tu pro děti uvedeny i některé pověsti a "hravé" úkoly. Ale jde jen o to, že na daném místě mají něco přečíst nebo spočítat.

Předpoklad byl asi takový, že si tuto knihu vezmu na výlet s sebou, ale to mi přijde poněkud zcestné. Jako rodina se věnujeme geocachingu a ten nám udělá více služby než tato kniha.

Ronnie68
Ronnie68
25.09.2022 4 z 5

Krásná a zajímavá kniha s tipy na výlety po Česku...


Ditules
Ditules
18.08.2022 5 z 5

Opravdu doporučuji. Měla jsem půjčenou už ,,Prahu" a jsem naprosto nadšená zpracováním. Skvělý průvodce pro výlety (pra)rodičů s dětmi.