Hravé příběhy

Hravé příběhy https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52930/hrave-pribehy-52930.jpg 4 16 5

Knižní střípky
Knižní střípky
16.05.2021 3 z 5

Autorka si ve většině povídek se čtenářem neskutečným způsobem hraje. Já nejsem fanda povídek, ale musím přiznat, že toto mě fakt bavilo. Už první povídka ALBERTINA mě zaujala, vůbec jsem netušila, jakým směrem se bude ubírat, no a na konci mi zůstala pusa dokořán. A to se ještě několikrát u dalších povídek opakovalo. Takový bizárek jsem již dlouho nečetla a fakt jsem se královsky bavila, protože černý humor miluji a tady ho v některých povídkách bylo teda požehnaně. Za mě skvělá jednohubka, která si ke mně našla cestu velice neobvyklým způsobem, nečekaně, neplánovaně a setkání to bylo úžasné.

Lucissia
Lucissia
07.11.2019 5 z 5

Opravdu zvláštní kniha příběhů, ve kterých si lidé hrají se životem, se smrtí, s myšlenkami i s ostatními lidmi. Tato kniha se jen tak z hlavy vyhnat nedá. :-)


Mark.
Mark.
04.03.2016 4 z 5

Není to můj styl, ale velmi to překvapilo. Máte očekávání na nějaký konce a vše je jinak. Mnohdy mě to úplně zaskočilo. Ale je velmi pěkné si přečíst něco od paní učitelky z českého jazyka. V duchu jsem chtěla vracet mé prožitky ze střední školy, ale nepovedlo se. Moc pěkná kniha.

RADOST
RADOST
23.12.2013 5 z 5

Příběhy ze života, o různém chápání priorit a hodnot. Aktéři si zahrávají se životem, život si zahrává s nimi. A čtenář si odnáší zážitek, se kterým si sám může ještě pohrávat ve své mysli. Výborné.

Livien
Livien
29.02.2012 5 z 5

Když jsem dočetla první dvě povídky a pouštěla se do třetí, drkla do mě sestra, zvedla obočí a řekla: "Uvědomuješ si, že máš otevřenou pusu?" Název hravé příběhy je totiž vcelku příhodný. Hrají si s vaší fantazií, různě jí tvarují a formují, lákají na určitou cestu a nakonec bum - závěr je úplně jiný, než byste čekali.
Můžu jen doporučit. Za dvě hodinky máte sice přečteno, ale řekla bych, že jde o nadějný kousek české literatury.