Hrátky s doktorem

Hrátky s doktorem https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506766/bmid_hratky-s-doktorem-OUG-506766.png 3 122 21

„Jsem lékař. Chcete, abych kvůli tomu líbal lépe?“ ptá se hezký, mladý pediatr Colin nastupující do losangeleské nemocnice Santa Teresa. Po špatné zkušenosti, kterou zažil při aféře s kolegyní v jiné, prestižní nemocnici, je rozhodnutý, že už se s nikým z personálu nezaplete. Ale co si má počít s gynekoložkou Miou, která ho přitahuje jako magnet a která i přes posedlost prací vypadá, že cítí něco podobného…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Playing Doctor , 2021


více info...

Přidat komentář

Radka1727
09.10.2023 3 z 5

Nenáročná oddechovka, konec zbytečně uspěchaný .....

Terka18
19.08.2023 2 z 5

Nenadchne a neurazí. Zbytečně moc roztahané a spousta hluchých míst, která by v příběhu být nemusela. Je to vyloženě odpočinkové čtení, které mě osobně zrovna moc nenadchlo. Bylo jen velmi málo momentů, kdy jsem si řekla, že takového muže bych chtěla taky.


eva0409
22.07.2023 odpad!

Knihu jsem nedočetla, nelíbila se mi.Nudné a zdlouhavé.

MarKy95
02.07.2023 3 z 5

Fajn kniha, za večer přečteno

petulkapeta
27.05.2023 5 z 5

,,Láska je přitažlivost, ale také vzájemný respekt a důvěra. Rozhodně ne manipulace či sobectví. Při ní si uvědomíš, že máš větší starost o dobro někoho jiného než o to své. Podporuješ rozhodnutí druhého - i když ti nepřináší prospěch. "

Dokturka jsem si zamilovala,jeho byvala byla mrcha a on s Miou uzasny par. Takova mila oddechovka...

Verresa
15.05.2023 3 z 5

Tak ze začátku se mi to šíleně táhlo a čekala jsem jestli se chytnu nebo ne. Po cca 100 stranach jsem byla začtená, ale bylo to takové jednoduché. Spíš mě zarazil ten konec, takový sešup, honem to nějak dobře ukončit. Jako čtení to neurazí, ale rozhodně nenadchne. Má lepší knihy. Doporučuju jako oddechovku po náročné knize, která ve Vás pořád rezonuje.

alzbeta4340
13.05.2023 3 z 5

Nenáročný a dějově nenápaditý příběh, který boduje hlavně nemocničním prostředím a sympaticky vykreslenými hlavními hrdiny. Nevím, jestli to není spíš kouzlo nechtěného, ale pobavil mě taky konec hlavní záporačky,jak s ní autor jen tak mimochodem zatočil.

kacenka6144
24.04.2023 4 z 5

Taková pohodová oddechovka na víkend. Jenom ten název - Hrátky s doktorem?! Zní to spíš jak titul nějaké erotické fantazie.

MAU256
22.04.2023 4 z 5

Colin pokročil ke mně a sedl si do dřepu, aby mi viděl do očí. "Byla to jenom jednorázová záležitost," dopověděl. "Nemusíš si dělat starosti, že se budu cítit nesvůj, až tě příště uvidím, nebo něco takového."

Jo, tak to si alespoň namlouvali, že to je jenom jednorázovka. Ač se to na malinkou chvilku zkazilo jeho šílenou expřítelkyní, nakonec to dopadlo: "A žili šťastně až do smrti." Oddechová hezky čtivá romantika z lékařského prostředí.

adela2230
12.04.2023 4 z 5

Četla jsem všechny autorovy knihy, takže člověk ví, co čekat. Příběh je prostě eroticko-romantická klasika. Ale tahle je slabší než ostatní knihy, dlouho se hrdinové jen plácají v myšlenkách, pak nastane zlom, znovu se začnou plácat a řekla bych, že konec je takový odfláknutý a trochu přeslazený.

Leniii
10.04.2023 4 z 5

Příjemná oddechovka s nádechem romantiky a erotiky, přesně jak to autor umí ;-)

Andrejka91
22.03.2023 4 z 5

Naprosto oddechová oddechovka jako i ostatni knihy od tohoto autora. Je to čtivé a hezké, čte se to úplně samo. Ale je to takový průměr, protože podobných knih už tu byly tisíce. Jen proto, že autorem je chlap a na chlapa tento žánr píše moc hezky dávam místo 3 hvězdiček 4 *

Ketfl
15.03.2023 3 z 5

Od autora jsem četla všechny knihy, takže vím, že mohu očekávat poměrně hodně odpočinkové čtivo s dávkou romantiky a erotiky. Kniha Hrátky s doktorem mě zaujala svým lékařským prostředím, ale abych byla upřímná, to asi bylo to jediné, co na knize bylo opravdu zajímavé. Větší část knihy se zabývá niternými myšlenkami Colina a Mii. Colin je odhodlaný, že už si nezačne žádný vztah na pracovišti, ale při první příležitosti BUM! - a hned si začne románek. Nestěžovala bych si, kdyby byl vztah hezky zpracovaný, jenže celý vztah ústřední dvojice se vyvinul doslova turbulentní rychlostí, takže z toho čtenář nemá ani pořádný požitek. Zápletka v podobě Colinovy minulosti je velice předvídatelná a vše se vyřeší vlastně tak nějak samo. Musím tedy říct, že tato kniha pro mě byla poměrně velkým zklamáním. Uvidíme, co přinese další kniha autora, každopádně tuto hodnotím pouze 2,5/5

Dela90
01.03.2023 3 z 5

Colin nastupuje do nemocnice, jako nový pediatr. Po šílené aféře s kolegyní se rozhodne, že vztahy na pracovišti nejsou nic pro něj a rozhodne se držet celibát. Mia, je místní gynekoložka a jediné co je pro ní hlavní priorita je práce a zase práce. Ideály obou se zhroutí v okamžiku, kdy se poprvé potkají. Jak tohle asi dopadne? A jak s tím vším zamíchá Colinova minulost?

Achjo, čekala jsem romantickou knížku z lékařského prostředí. Ale dostala jsem spíš lehkou oddechovku bez lékaře. Celá knížka je vlastně o myšlenkách Colina nebo Mii. V podstatě to nemělo skoro žádný děj. Zápletka nijaká. To, že se tam objeví Colinova minulost příběh nijak neobohatilo.

Za mě fakt zklamání a myslím, že jsem s tímhle autorem nadobro skončila.

georginaa
27.02.2023 3 z 5

Příběh nebyl špatný, ale.... o proti předešlým knihám, které spisovatelka napsala, kde byl více humor, přestřelky mezi protagonisty, tady to docela chybělo. Stále se řešily myšlenky Mii, jak na ní působil Colin, co mu řekla, co řekl on jí, jak vypadala, jak vypadal on, co mohla udělat jinak apod. To bylo skoro na každé stránce, což mě opravdu moc nebavilo. U Colina stále, že si nic nezačne s kolegyní, pořád na Miu musí koukat, ale nemůže si dovolit se zaplést, šup a při první příležitosti na to vlítne. No a pak jsou výčitky, že to neměl a zase to známé pitvání svých myšlenek. Trochu to přiostřila Colina EX, která jakoby náhodou se stala ředitelkou nemocnice, kde Colin nastoupil. A Ano, byla to přesně ona, která ho neskutečně zklamala. No a začíná boj o emoce, postoj k tomu druhému, jak si vyříkat, co se stalo a nestalo. No v každém případě, šlo to přečíst, ale k této knížce se po pravdě asi už nevrátím.

Dolikcek
24.02.2023 4 z 5

Rychlé, sympatické postavy, fajn prostředí.

Od autorky pro mě zatím asi nejlepší kniha :)

havrmoni
21.02.2023 3 z 5

Na knihách tohoto autora se mi líbí, že se s ničím moc nepáře. Vyskytne se problém a hrdinové se k němu postaví čelem a vyřeší se to a hlavně si to vyříkají i mezi sebou. Bohužel to je asi vše co mě v této knize bavilo. Na mě tam bylo málo dialogů a toho všeho kolem. Připadalo mi, že se v podstatě jen probírám myšlenkami jednoho či druhého a omílané stále dokola.

monika1995
18.02.2023

Příjemné čtení na dovolenou až přeloží další dva díly o Tobym&Maeve a další o Hanzel&Nate,tak bude celá série úplná .V každém díle se autor zmiňuje o dvojicích z předešlého románu. Nejvíc mě bavil poslední o Hanzel a Nate, alespoň se máte na co těšit

Ralemo
17.02.2023 5 z 5

Jednoduché, hezké téma. Romantika z lékařského prostředí se zajímavou zápletkou v podobě ex přítelkyně. Kniha se četla hezky, taková jednohubka k odpolednímu kafíčku. Hlavní hrdinové se mi moc líbili. Krásný konec se vším všudy. :)

Hatshepsut
12.02.2023 4 z 5

Tak pro mě tato kniha byla zatím asi to nejlepší, co jsem od autora přečetla. Nenáročné, lehké romantické čtení, s pohádkovým koncem.

Autorovy další knížky

J. D. Hawkins
americká
2019  73%Hvězdný šéf
2019  73%Láska a tetování
2020  73%V pokušení
2020  69%Neprofesionál
2022  65%Bezchybní

Kniha Hrátky s doktorem je v

Právě čtených6x
Přečtených162x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených3x
Knihotéce172x
Chystám se číst119x
Chci si koupit11x
dalších seznamech4x