Hranice v chození

Hranice v chození https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119613/bmid_hranice-v-chozeni-ljh-119613.jpg 4 12 3

Jak správně hledat životního partnera. Najít spolehlivého a oddaného celoživotního partnera je skutečně nelehké. Zejména proto, že mnozí v období namlouvání spolu chodí zcela nevhodným způsobem. Obvykle pak zakusí zranění a bolest. Chození však také může probíhat dobře a přinést do života dospívajícího nebo mladého dospělého dobré věci – mimo jiné i jeho osobní dozrávání. Cílem této knihy je pomoci vám najít tajemství úspěšného chození a vyhnout se tak možným nástrahám.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Boundaries in dating , 2000


více info...

Přidat komentář

Páájí
20.07.2015 5 z 5

Kniha, nejen o chození a nejen pro ty, kterých se chození týká. Je to kniha plná moudrosti, ukazující mimo jiné jak řešit konflikty, lidské vady a jak se vypořádat s vlastním i partnerovým selhání. Některé pasáže jsou hůře srozumitelné a je potřeba jim dát čas na pochopenou. Přesto doporučuji všem!

Eridan
22.06.2015 2 z 5

Velke zklamani. Co mi nevyhovuje je styl knihy. Oproti kniham podobneho razeni ma mene praktickych zkusenosti a vice teorie. Coz by nemuselo byt na prekazku, ale domnivam se, ze hloubka teorie je velice plytka. Konkretni priklad. V jedne kapitole se dozvite, ze pravdomluvnost buduje vztah a posiluje duveru, ergo, kdyz vam nekdo bude lhat, je to varovny signal. No.... dobre. To je prece jasne, ne? Chapu, ze je obcas dobre to slyset znova, selsky rozum je dobre procvicit. Tato prosta myslenka je vsak analyzovana asi na 15ti stranach. Jakobz chtel autor dokazat, ze je to pravda, ale je to skutecne potreba? Rozdrobovat vseobecne znamou pravdu a psat, kde vsude a proc je dobre mluvit pravdu? Ale dobre. Rekneme, ze mu to odpustime a treba nas tam i nejaka myslenka obohati. Jake vsak bude vase prekvapeni, kdyz dalsi kapitola ma nadpis ve stylu lhani skodi vztahu. Ano predtim jsme mluvili o pravde, ted o lzi, ale opravdu do chci cist na dalsich 15ti stranach? Nerikam, ze mi kniha nic nedala a je elementarni. Jazyk je obcas trochu slozitejsi, myslenkove vsak nikoliv. Nekolik myslenek vam utkvi v hlave a mozna je zabudujete do sveho zivota. Procentuelne vyjadreno tak 2 procenta. Zbytek je jen vetsi analyza selskeho rozumu.


honza8366
16.03.2015 5 z 5

Moc hezka a ctiva kniha, narozdil od Mars a Venuše si spolu začínají (John Gray) je tato kniha více z pohledu křesťanství. Jádro je ale velice podobné a velmi obohacující.