Hradba mlčení
kniha od: Tracy Buchanan
KoupitKoupit eknihu
Děti střeží hrozivé tajemství. Dokáže ho jejich matka odhalit dřív než policie? Melissa Byattová žije na malé vesnici Forest Grove. Životy lidí v místní komunitě jsou vzájemně úzce propojené. Melissin život je zdánlivě dokonalý – má milujícího manžela, tři šikovné děti a dům na krásném místě u lesa. Ale zdání klame. Jednou odpoledne, když přijde Melissa domů, stane se svědkem něčeho nepředstavitelného: najde manžela ležet pobodaného na podlaze. Děti jen stojí kolem a tiše na něj zírají. Ke svému zděšení si Melissa postupně uvědomí, že trestný čin musel spáchat někdo z nich. Ale kdo? A jaký důvod by dítě muselo mít, aby bodlo nožem vlastního otce? Váhá, co má udělat, ale pak se ve zlomku vteřiny rozhodne děti chránit, a to i za cenu, že bude lhát policii. Když však někdo z vesnice začne tvrdit, že ví víc, než by měl, Melissa začne v rámci vlastního pátrání odhalovat další tajemství, o nichž neměla ani tušení. Dokáže zjistit pravdu, zabránit skandálu a udržet rodinu pohromadě? A jsou děti skutečně tak nevinné, jak tvrdí?...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475881/big_hradba-mlceni-LGs-475881.jpg 4.344Literatura světová, Detektivky, krimi, Thrillery
Vydáno: 2021, Vendeta
The Wall of Silence, 2020
Komentáře (14)
Kniha Hradba mlčení

No,hodně dobře psycho.Byla to docela síla.Nekteri lidé jsou opravdu schopni snad všeho.

Tak to byl hnus! A taková pakáž je bohužel mezi námi. Velice dobře zpracované téma se kterým se málokdy setkáme.

Čtivý příběh plný smutku a rodinných tajemství. Chvílemi se děj vlekl, ale ke konci se rozjel a rozuzlení bylo nečekané.

Thriller se zajímavou zápletkou, jak by se asi člověk zachoval, kam až by zašel v ochraně svých dětí, je ospravedlnitelné krýt své blízké před policií?
Psáno místy trošku kostrbatě a povrchně, ale poháněla mě zvědavost, jak se případ vyvine. Závěr mě překvapil, jsem s ním v podstatě spokojená.
Ale na plný počet hvězdiček to není.

Prvních snad dveste stran je neuvěřitelná nuda a neustále opakování vnitřních pocitu hlavní hrdinky, nicméně ten závěr a celý rozuzlení je masakr.
Původně jsem chtěl dát tak tři hvězdy, ale nakonec plných pět.
Ten závěr je hustej....

Nedočetla jsem. Když ani na straně 150 se nic moc nedělo a děj se šílené vlekl, odložila jsem knihu a ulevilo se mi. Konec nebyl až tak překvapivý, kniha smaotná by se dala shrnout a zestručnit na 200 stran čtivějšího textu.
Štítky
tajemství lhaní, lži mateřská láska
Autor knihy
Kniha Hradba mlčení je v