Hrad strachu

Hrad strachu https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210108/bmid_hrad-strachu-Haa-210108.jpg 4 11 3

Bantam Romance série

< 11. díl >

Nejprve exotická krása Tatiky Lynchové vzbudila pozornost chlípného lorda Crowley. Později její vtip a inteligence ho zaujaly. Bude ji mít - za každou cenu. Ale Tatika ho nemiluje a vzít si ho nechce. Zoufalá a osamocená utíká do Skotska, kde nachází útočiště v zámku Craig u vévodkyně vdovy a jejího syna. Vévoda je mladý a mimořádně hezký. Avšak v jeho minulosti je něco skryto, děsivé tajemství, o němž si lidé kolem pouze šeptají. Jak může milovat takového člověka, uvažuje Tatika. Přesto vévoda oplývá podivným magnetickým šarmem, který Tatiku okouzluje víc a víc...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

The Castle of Fear , 1974


více info...

Přidat komentář

m_martina
06.06.2020 3 z 5

Od Barbary Cartlandové jsem v této edici (Večery pod lampou) četla všechny sešity. A i když jsem založením romantička, tak se mi líbily jen velmi málo. A to tento příběh patří ještě k těm lepším.

kolacky
07.05.2020 5 z 5

Úžasná předvídatelná sladká pralinka na jedno odpoledne...


modranka
21.03.2019 5 z 5

Jeden z najnapínavejších príbehov pani Carlandtovej. Od prvého okamihu vás nespustí z pozornosti. Prečo? To si musíte prečítať samé, nemá význam vám prezrádzať čo i len jednu scénu. I keď musím podotknúť, že záver je ako na tobogáne a chýbala mi v príbehu scéna z macochou, ktorá by bola za správanie k nevlastnej dcére nejakým spôsobom potrestaná.