Hra s nevěrou

Hra s nevěrou https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20899/hra-s-neverou-20899.jpg 4 24 6

Dívčí román přináší příběh jednoho večera, jak jej prožívá několik mladých lidí, kteří mají v plánu si večer opravdu užít. Ve stručném příběhu se seznamujeme s několika různými postavami - některé z nich jsou studentky střední zdravotnické školy, které bydlí na dívčím internátě: Katy, Agáta, Šárka, Petra, Natálka. Dalšími jsou jejich chlapci, kteří se dnes večer mají tajným způsobem dostat na internát: alkohol s sebou. Další dvojicí je promiskuitní Radek, partner Natálky, který zároveň udržuje intimní poměr s vdanou Blankou. Dnešní večer se mu však stane osudným, Blančin manžel nevěru odhalí. Další dramatická zápletka se točí kolem šestnáctileté Agáty, která se rozhodla, že zrovna dnes večer uteče z internátu a přestěhuje se ke svému pětadvacetiletému příteli Vaškovi (bývalému manželovi Blanky). Plány jí překazí parta "drsňáků" zásobená hojně alkoholem, kterou potká na autobusové zastávce.... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
14.01.2022 4 z 5

Trochu rozvláčněné, ale jo, dalo se to číst. Trocha naivity k studentskému životu patří, a to, že se pár lásek nevyvedlo, to je taky dobrá zkušenost pro každého jedince. Co jsem nepochopila, byl ten prolog.

Jeynna
17.04.2020 5 z 5

příjemná kniha,čteno jedním dechem


lagina
21.08.2018 3 z 5

Tak jsem se trochu vrátila v čase a jeden večer si odpočinula u této "Stínilovky". Tento autor mě vždy bavil a je škoda, že psaní pověsil na hřebíček (opravte mě a nasměrujte, pokud je to omyl). Jeho smysl pro napětí a v závěru vše zapadá do sebe a ani u této knihy tomu nebylo jinak :-) Na tyto horké letní dny ideální odreagovačka, i když já už bych ocenila něco pro starší.

Terisek99
04.04.2018 5 z 5

Kniha byla úžasně napínavá. Doporučuji si přečíst.

Ann98
23.02.2018 5 z 5

Za jeden jediný večer jsem přečetla tuto napínavou knížku. Byla skvělá, nedokázala jsem se od ní odtrhnout. Příběh jednoho večera prožívá několik mladých lidí, kteří mají v plánu si večer opravdu užít nebo také řečeno "přežít".

1v8na
27.08.2014 5 z 5

Velmi napínavý a poutavý příběh. Mě osobně se velmi líbil