Hra na vraždu

Hra na vraždu https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50341/bmid_hra-na-vrazdu-SUt-50341.jpg 4 23 2

Stopy hrůzy 88. Inzerát zněl: "Zveme vás na mejdan s vraždou..." Na první pohled to měla být zábava se spoustou detektivních hádanek i s panákem znázorňujícím oběť. Jen Meg Reddingová znala pravý důvod celé hry. Dusty Ellis, který ji pořádal, chtěl jejím prostřednictvím usvědčit vraha své sestry - přestože policie už uzavřela případ její smrti jako nešťastnou náhodu. Pozvaní účastníci mejdanu se shromáždí v opuštěném domě u jezera. Zahrají si podivnou hru a nakonec opravdu objeví mrtvolu, která ovšem do hry nepatří, protože je skutečná. Na Dustyho padne podezření a Meg se ho snaží očistit, aniž ví, že vrah ji krok za krokem sleduje.... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Signet
Originální název:

Murder Game , 1993


více info...

Přidat komentář

Martin82
15.03.2023 1 z 5

(SPOILER) Co to kurde bylo? Hlava mě to vůbec nepobrala - nelogické (velmi diplomaticky řečeno) chování všech těch postav na tajemneeeeeeem večírku, kde se nálada a uvažování každé postavy mění každou chvíli asi na základě aktuálního tlaku vzduchu? Rozhodně todle (nemůžu napsat ani kniha nebo příběh) patří do top 5 nejhoršího v sérii SH. Jedna hvězda a 28% (10% obálka, 10% za bouřku na samotě u jezera a 8% za relativně né moc stránek...ve skutečnosti jsem to málen nedočetl).

Kontryhelka
02.12.2020 5 z 5

Spíše detektivka, než horor. Ale čtivá a zajímavá do konce. Nikdy bych netipovala za zločince toho hocha. A ani bych neřekla nic špatného do mrtvé Elizabeth, která to všechno vlastně tak nějak svým výstředním chováním spískala.


Štítky knihy

večírek

Autorovy knížky

1997  72%Hra na vraždu

Kniha Hra na vraždu je v

Přečtených43x
Knihotéce41x
Chystám se číst2x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x