Howard Speciál 2019

Howard Speciál 2019 https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446221/howard-special-2019igNqb9-Xfd-.png 4 3 1

Tištěný výběr článků, povídek a rozhovorů z prvních pěti čísel (ročník 2012) elektronického horrorového čtvrtletníku Howard. Ve výběru horrorové povídky: Váza (Łukasz Radecki) Stůl (Edward Lee) Slepý muž s capom (Josef Harendarčík) Slepá Kolej (Stefan Grabinski)

Přidat komentář

Morbidus
23.06.2020 5 z 5

Na časopis Howard mé mladší já narazilo na internetu zcela náhodou (snažil jsem se zjistit, kdo je to ten Lovecraft a jestli toho má víc). Venku byla první tři čísla a jak jsem tehdy pochopil, další mělo vyjít zanedlouho. A jelikož potřebuji mít věci seřazené chronologicky, otevřel jsem si první díl. Bylo to naneštěstí jen elektronické, místy poněkud nedoladěné... ale něco ve mně prohlásilo: „Wow, tohle je fajn!“
Přečetl jsem si je tehdy všechny. A pak jsem pokaždé čekal na šestého jako kočka na krmení.

Takže když jsem teď otevřel tištěný speciál složený z prvních čísel Howarda a hned na mě vykoukl Horror z Indie (a další povědomé články), bylo to pro mě jako návrat v čase. Fyzická forma časopisu navíc dopomohla tomu, že jsem si dnes přečetl i věci, které mě tehdy tolik neoslovovaly (portréty, rozhovory). Články i povídky jsem si s chutí přečetl znovu, někdy dokonce s úplně novými dojmy. A samozřejmě, někdo by mohl namítnout, že mu tam chybí to a ono - nicméně já k zvolenému výběru nemám co dodat.
Další tištěný Howard je u mě jednoznačně vítán.

Štítky knihy

horory hororové povídky

Část díla

Autoři knihy

Honza Vojtíšek
česká, 1978

Kniha Howard Speciál 2019 je v

Přečtených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x