HOT - jak uspět v digitálním světě

HOT - jak uspět v digitálním světě https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448188/bmid_hot-jak-uspet-v-digitalnim-svete-Gyn-448188.jpg 4 14 4

Digitální transformace je jako hra, kterou musíte hrát. Dobrá zpráva zní: se správnými trumfy v rukou ji nelze prohrát. Ať už se zabýváte čímkoli, pravděpodobně existují technologie, které část práce zvládnou za vás. Rychleji, snadněji, levněji. A právě schopnost zapojit je do firemní komunikace, zpracování dat či inovace produktů rozhoduje o tom, zda vaši firmu čeká v budoucnu úspěch, nebo zánik. Filip Dřímalka vám ukáže, jak a kde začít, podpoří vás příklady z praxe mnoha českých firem, naučí experimentovat, testovat, propojovat týmy a nacházet inspiraci. Svět je plný možností, otevřený, efektivní. Využijte toho! H: HUMANS Digitální kompetence vašich lidí O: ORGANIZATIONS Inovační atmosféra ve firmě T: TECHNOLOGIES Schopnost vybrat ty správné nástroje Mimo jiné se dozvíte: - Že digitálním lídrem, který nadchne ostatní, se může stát i řadový člen týmu - Jak sblížit a efektivně propojit členy IT oddělení s ostatními zaměstnanci - Kolik času vám ušetří zapojení chatbotů, hlasového ovládání a chytré automatizace - Jak posuzovat vhodnost nástrojů pomocí metody S.P.O.R.T. a kdy použít SPRINT - Jak vám agilita ve firemní kultuře zabrání upadnout do pasti „inovačního divadla“... celý text

Přidat komentář

veronika9761
02.02.2024 4 z 5

Cekam na dalsi autorovu knihu, tak jsem si precetla alespon tuhle, která byla dostupna hned, narozdil od Budoucnosti neprace, kterou knihovna ještě nezalistovala. Rozhodne par zajimavych napadu padlo, tesim se, az je vyzkouším.

madlenka3189
17.05.2021 4 z 5

Na začátku knihy mi přišly informace až moc samozřejmé, ale postupně začaly přicházet zajímavé informace, tipy a myšlenky. Zejména pokud nemáte s digitálním světem moc zkušeností anebo potřebujete pochopit smýšlení lidí, kteří se brání moderní technologii. Ke konci se čtení knihy už trochu táhlo a připadalo mi, že se prakticky pořád opakuje to samé.


withoutchild
15.03.2021 2 z 5

Posloucháno v rámci práce jako audiokniha... Nebavilo mě to.

martin3683
27.12.2020 5 z 5

Pokud to ve své firmě, týmu či u sebe samého myslíte s digitalizací práce vážně, tak není lepší startovní bod, než si přečíst tuto knihu. Pro starý korporátní pardály to bude asi malý kulturní šok, jak se dá dneska pracovat v týmu, ale ani technologiema zběhlý člověk tu nebude ochuzen o nové myšlenky a nápady. Ono to není totiž jen o nápadech na nějakou appku a nebo technologii, jak věc řešit, ale celkově o jiném způsobu myšlení nad problémy a svou každenní prací. Ač třeba naše firma na technologiích stojí a pracují tam vesměs mladí lidé kolem 30 let, tak pokud člověk nemá v hlavě zakodovaný tlak na automatizaci, tak často dělá nudnou, opakující se činnost stále dokola a ani ho nenapadne, že by to šlo nějak změnit a trávit čas něčím pro firmu či sebe přínosnějšího, být tím efektivnější a klidně si pak říci o více peněz. S tou změnou by kniha měla pomoci.
Kniha ve většině témat nejde do hloubky, spíše je naťukává a seznamuje čtenáře s problematikou a dává na vědomí, že některá práce či úkoly se dají řešit také jinak, než jak byl zvyklý. Po dlouhé době kniha, z které mám poznámkový blok (online a uložený na cloudu, samozřejmě) nacpaný citacemi a screenshoty. A také je to jedna z mála knih, kterou doporučuji koupit papírově a digitálně zárověň. Fyzickou verzi po dočtení doporučuji nechat na záchodě či někde, kde je šance, že se k ní vrátíte a zalistujete si a digitální je ideální na poznámky a sdílení myšlenek mezi kolegy či přáteli.

Autorovy další knížky

2020  76%HOT - jak uspět v digitálním světě
2023  80%Budoucnost (ne)práce

Kniha HOT - jak uspět v digitálním světě je v

Právě čtených6x
Přečtených18x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce16x
Chystám se číst32x
Chci si koupit18x
dalších seznamech1x