Hoši, děkujeme!

Hoši, děkujeme! https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11492/hosi-dekujeme-11492.jpg 4 17 4

Karel Felt, Martin Kézr Publikace přinášející pohled na vítěznou cestu kvalifikací na EURO 2004, popisující osmnáct zápasů bez porážky. Dočtete se vše o Brücknerových mužích, o tajemství trenérova úspěchu a seznámíte se se statistikou reprezentace a kvalifikačních skupin. A samozřejmě nemohou chybet ani naše výsledky na mistrovstvích Evropy let minulých.... celý text

Přidat komentář

draka
23.07.2020 5 z 5

Jako bývalému fotbalovému hráči, by kniha asi neměla v knihovně chybět. A nechybí!
Kniha je přehledná, s množstvím fotografií, povedla se.
V té době dokázala reprezentace hrát výborný fotbal. Galerie vynikajících hráčů a trenér: „Muž, který vrátil mužstvu tvář“. Prostě, všechno si sedlo, jak mělo.
Ke knize se rád vracím i proto, že na utkání s Nizozemím jsem byl na tribuně, jako dvanáctý hráč. Jeli jsme na něj s kamarády, spolupracovníky. Měli jsme VIP vstupenky a musím předeslat, že někteří kolegové vůbec nevyšli z VIP zóny, kde se podávalo občerstvení a viděl jsem je až po zápase v autobuse. Měli ji jak z praku. Přiznám se, že my, co jsme na zápase byli, jsme je cestou domů zdatně doháněli. Nálada byla povznášející, veselá a zpěvná.
Ale fotbal, hra našich i soupeře, nálada v hledišti, skandování a následná děkovačka, naprosto fantastická.

Venda32
07.01.2020 5 z 5

Perfektní počtení o jedné zlaté generaci fotbalistů a jejich snové a úspěšné cestě. I dnes s odstupem několika let stojí za přečtení.


jprst
14.08.2019 4 z 5

V knihovně fanoušků českého fotbalu by tahle kniha chybět neměla.

Filatov
09.06.2014 4 z 5

Tuhle knihu jsem dostal ihned po našem památném postupu na ME 2004. To byla doba, kdy jsme poráželi každý tým na světě. Jsem hrdý, že tuhle knihu doma mám, protože si mohu připomenout hráče, kteří za náš tým hráli a jakými výsledky postoupili na ME.