Hořké sousto

Hořké sousto https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362743/bmid_horke-sousto-jel-362743.jpg 4 137 16

Upíři z Chicaga série

< 8. díl >

Merit je upírkou pouze krátce, ale už si užila trablů, že by to vydalo na celý život. Ona a její Mistr, několik staletí starý Ethan Sullivan, znovu a znovu riskují životy, aby zachránili město, jež milují. Ne každý v Chicagu jim však tu lásku oplácí. Po městě propukají pouliční bouře zaměřené proti upírům a zasahují je tam, kde je to bolí nejvíc. Skupina chuligánů vyzbrojená zápalnými lahvemi a hluboce zakořeněnou nenávistí dělá všechno proto, aby upíry vymetla z Větrného města stůj co stůj. Merit a její spojenci potřebují urychleně vypátrat, kdo stojí za těmito útoky, kdo se stane příštím terčem a zda existuje způsob, jak zabránit nesmyslné destrukci. Bitva o Chicago začala a Merit dochází čas.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Biting Bad , 2013


více info...

Přidat komentář

michaela5515
27.10.2023 3 z 5

Nějak mám problém sérii dočíst. Hrozně dlouho se nic neděje a pak se všechno semele během chvilky. Nápad dobrý, ale podle mě promarněný.

Ailee
06.10.2023 3 z 5

Neuspokojivé. Celý díl se zas tak moc nedělo, po většinou se pořád dokola spekulovalo o tom, proč se to něco děje, když už náhodou se něco dělo, a ten závěr byl tak strašně nevyužitý! Takový záporák s takovými možnostmi a ve finále byl poražen kopancem do zadku. Taková promarněná příležitost na pořádnou akci! Chjo


Luigi1
18.06.2023 5 z 5

Pouliční rozbroje proti upírům sílí.Pozvolna,ale pěkně se zvíjí děj který opravdu nečekané super rozuzlení doporučuji

Nikidree
18.05.2022 3 z 5

Přečetla jsem již dost typově podobných sérií, přičemž některé patří mezi oblíbené a na jiné zase velmi rychle zapomenu, jak mě příliš neoslovily. Merit je tak nějak mezi. Vzpomínám si, že prvních 6 knih jsem přečetla velmi rychle, 7 jsem se již prokousávala značně pomaleji a (jak jsem zjistila během čtení) tento díl jsem pouze rozečetla a odložila na později (konkrétně o 2 roky).
Díky tomu, že se nejdůležitější věci v knize vždy zopakují, byla jsem rychle v obraze a po té dlouhé pauze mě to zase docela bavilo. Jinak nemám moc co říct k ději, je prostě dobrý. Není to žádné super terno, ale ani nemůžu říct, že by mě to vůbec nezajímalo a nudilo. Jediné co bych vytkla, je dopadení padoucha. Jsem ráda, že od něj snad bude konečně pokoj, ale úplně mi nesedělo, že všechny důkazy proti němu se našly tak snadno. Přišlo mi, že je velmi obezřetný a mít vše důležité v XY mi u něj prostě nesedí.
Každopádně konec mě pěkně navnadil na další díl a tak se na něj jdu rovnou vrhnout.

Miliamka
18.05.2022 4 z 5

Tak tohle mě po dlouhé době zase bavilo.. Asi dám Merit ještě šanci s dalšími knihami.

Laf
02.01.2022 5 z 5

Jsem ráda, že pokaždé mne další kniha této série překvapí něčím novým a že je pořád co řešit. Příběh se stále rozvíjí dál a to mě baví. Povedená série :)

luculi
04.12.2020 3 z 5

Pro mě nudný díl, který mě příliš neoslovil. Merit mi ve své roli Ochránkyně prostě nesedí (nemá co nabídnout, je sice chytrá, ale slabá). Vyšetřování, které knihu doprovází bylo neskutečně dlouhé a otravné. Nejlepší část přišla až ke konci, ale ani ta nedokázala celý dojem z knihy napravit...

havrmoni
26.12.2019 5 z 5

Líbilo se mi to. Jen mi trochu vadí, že Merit jako ochránkyně, která dost trénovala a upír se smysly lepšími než člověk tady dostávala dost na frak. Přišlo mi, že místo, aby ona chránila Ethana, chránil on jí.

Pajule006
07.11.2019 5 z 5

Miluji tuhle sérii netrpělivě čekám na další díl :)

Gabriela456
27.12.2018 5 z 5

Dobrý příběh jako vždy, ale myslela jsem, že tento díl bude poslední, ale jsem ráda za další.

Nelly
11.10.2018 3 z 5

Tento díl byl průměrný - pomalý rozjezd, až konec to trochu napravil a nastínil, že snad další pokračování vnese do děje svěží vítr.

Lethania
06.06.2018 4 z 5

Trochu slabší díl než předešlé knihy, ale Merit a Ethan mě neskutečně baví. A o napětí není nouze.

Navi70
20.05.2018 5 z 5

Kniha nezklamala. Těším se na další díl.

trynitrix
29.04.2018 4 z 5

Super, další Merit příběh za sebou :-) Merit skvělá jako vždy a dokonce už se změnil Ethan je z něho docela vtipálek a kupodivu romantik, ne jak v předchozích dílech to mě vytáčel že by mi nebylo ani líto že umřel :-D A co se týká příběhu přišlo mi to trochu zdlouhavý na vyřešení a pojitu věci kde se to rozlouskne "překvapivě z ničeho nic jen tak" na konci a šup hnedle máme další pokračování a co víc si přát bude to asi taky tak napínavé :-D

Supernova
28.01.2018 5 z 5

Jóo, Merit :) vždycky se mi po ní stýská. A jednu věc bych nečekala - Ethana jsem za trýnění její osoby chtěla v předchozích dílech snad několikrát zakousnout, ale teď shledávám, že by mi snad i chybělo. Palec nahoru za hezky nakročený a nakousnutý konec - velmi jsem zvědavá na pokračování.

Ryorka
13.01.2018 5 z 5

Jestli si Ethan a Merit někdy mysleli, že se budou jen tak povalovat v Mistrově apartmá a okusovat jeden druhého, tak to mají evidentne smůlu i pro priste. Poslední stránka to jasně naznačuje. Líbí se mi Ethanova proměna, smrt mu ubrala na sucharství. Dokonce z něho vypadlo i pár vtipných poznámek. Dobrodrůžo bylo super a už se nemůžu dočkat dalšího.