Tajemství svádění

Tajemství svádění https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210794/tajemstvi-svadeni-210794.jpg 4 35 9

Holt Sisters Trilogy série

< 3. díl

Sabrina Fairleighová přijíždí se svou přítelkyní na La Montagne, venkovské sídlo hraběte z Rawdenu. Vyrostla na vikářství v malém městečku Tinbury a tohle je první příležitost nahlédnout do světa vyšších vrstev. Tajně doufá, že ji otcův kaplan Geoffrey Gillray brzy požádá o ruku. Jejich společnou budoucnost vidí jasně – chtěla by s ním podniknout misijní cestu do Afriky a pomáhat potřebným. Osud jí však postaví do cesty jiného Gillraye – hraběte z Rawdenu, Prostopášníka, mezi londýnskou smetánkou proslulého skandální básnickou sbírkou Tajemství svádění a neméně pestrým životem plným bouřlivých večírků, krásných žen a soubojů s rozlícenými manžely. Když opouští Londýn, aby se na venkově na chvíli ukryl, než opadne vlna zájmu o právě probíhající soudní proces, ještě netuší, že zde narazí na okouzlující, avšak počestnou a zásadovou vikářovu dceru. Dokáže ji svést a probudit v ní vášeň? Bude to jen další z řady příjemných avantýr?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Secret to Seduction , 2007


více info...

Přidat komentář

vcielka
22.07.2021 4 z 5

Aj tretia knizka serie bola prekrasna. Pacili sa mi poetickejsie slovne spojenia a privlastky v texte i to, ze neexistuje pre autorku cisto cierna alebo biela postava. Ludia su aki su, so spatnymi i dobrymi vlastnostami, ktore sa prejavuju vzhladom na danu situaciu. Ludia konaju vplyvom situacie, okolnosti a svojej povahy. To je velmi osviezujuce, hlavne po knihach od Woodivise, u ktorej nepriatelia su ciernocierny.

miruska1
24.01.2021 4 z 5

Tato část Bola slabší ako tie predošle. Ale stojí za přečtení. Krásné a dojímavé zakončenie série......


helena9598
10.04.2020 5 z 5

Třetí a závěrečná kniha. Pro mě opravdu velmi dobře napsaná. Autorka píše přesně podle mého gusta, takže jsem si celou trilogii opravdu užila. Za mě doporučuji.

IYv
17.09.2019 3 z 5

..ale to se nám ty dívky hezky vdaly, co? za takové krasavce a boháče!

ariel platto
20.08.2018 5 z 5

Mně se to moc líbilo. Od samého začátku to jeho svádění jsem si užívala. Ano, ke konci mi hl.hrdinka lezla na nervy, ale to je u tohoto žánru bohužel vyjímka, když to tak není... A na úplném konci, dvě nečekané události :)

havrmoni
23.08.2016 4 z 5

4* za konec,i když podle mě nedořešen. Nemůžu prozradit víc než jen,že mi chybělo ukončení osudu postavy ze všech třech dílů. Sabrina mi byla většinou nesympatická a jak se na konci vyjádřila jistá osoba- když to zestručním,tak jí řekla,že je pitomá,přehnaně hrdá a tvrdohlavá a chová se jak jediná spravedlivá. S naivní husičkou(pode mnou koment) naprosto souhlasím. Rhys byl zas prostopášník se vším všudy. Nejslabší ze série.

Aracely
05.02.2015 4 z 5

Přečetla jsem celou trilogii a tenhle díl hodnotím jako slabší. Klidně bych to zkrátila na 300 stran.
Hl.hrdinka je naivní husička která je ke konci moc hrdá a tvrdohlavá a hrabě Rawden na tom se svým chováním není o moc líp ... Nebýt to poslední díl , tak to ani nečtu.
Ale závěr se mi líbil. Dávám o 1* méně a doporučuji přečíst celou trilogii. První 2 díly mě moc bavily a poslední se dal zkousnout :-)

Bižunk
16.12.2014

Děj je poněkud jednodušší, ale je poutavý. Kniha se čte lehce. Takové příjemné romantické počteníčko. :-)

Petrasuvicka
13.11.2014 2 z 5

Děj není rozhodně to, co slibuje úvodní sloupek na obálce. Takže kdo očekává to, co nastiňuje, bude hodně zklamaný. Ostatně nejednalo se o nijak přeborné dílo. Skutečně jen tak na vypláchnutí mozku. Navíc nelogické jednání postav a gigantické nadšení z někoho, koho jste v životě neviděli, ale okamžitě ho pokládáte za nejlepšího člena rodiny... no jednou stačilo. Víckrát něco takového nikdy.

Autorovy další knížky

2012  85%Kráska a špion
2008  77%Vévoda na útěku
2010  85%Milovat zlodějku
2014  77%Hřích v barvě lilie
2014  78%Tajemství svádění

Kniha Tajemství svádění je v

Přečtených50x
Doporučených2x
Knihotéce54x
Chystám se číst10x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x