Jmenuji se Ester

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Ester je dívka z početné rodiny, kde se sice všichni mají rádi, ale nikdo se o nikoho příliš nestará. Ester doma pociťuje nedostatek soukromí, a navíc se upne k myšlence mít vlastní peníze. Čím dál víc začne využívat kamarádského pohostinství rodinného přítele, majitele baru a herny, a od první nesmělé výhry se rychle propadá do závislosti na hracích automatech. Už ji nic nezastaví! 2. vydání Obálka Jozef Gertli Danglár...celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/6426/holky-na-voditku-jmenuji-se-ester-6426.jpg 4.3472
Nahrávám...

Komentáře (70)

Kniha Jmenuji se Ester

lenkaabooks
24.11.2022

Pro čtenáře od 14 let. Paní Březinová nám dala nahlédnout do života gamblera. Je jím Ester, která z přeplněného domova utíká k hracím automatům. Nejdřív je to zábava, později nutkání, kterému podléhá za každou cenu. Ester se sype život, pomůže jí léčebna?

Hanncha
23.05.2022

Celou sérii jsem zhltla jedním dechem a stále lituju, že to nemá více dílů.

skippingrope
12.04.2022

krásná kniha. urcite se k ni jeste nekdy vratim. je zajimave jak autorka pise v ich i er-forme. doporucuji vsem. nejen mladistvym.

jajsemenyk
22.02.2022

Ester mi stejně jako další hrdinky této série přirostla k srdci. Moc se mi zde líbila i postava Kristiána. Autorka zde hezky ukazuje, že se z víceméně dobrého úmyslu (snaha o vydělání pár korun) může stát opravdu obrovský problém.

judith141
21.10.2021

Další kniha, kterou mi dal syn k přečtení v rámci doporučené školní literatury. Nejdřív mě překvapilo, že si jako kluk vybral čtení s dívčí hlavní hrdinkou. Po mém přečtení knihy a rozboru s ním, jsem to naprosto pochopila. Údiv třináctiletého kluka, že se gamblerství týká i holek a poznání toho, proč si Ester padla na samé dno.
Mě osobně se kniha moc líbila a opravdu doporučuji všem, kdo mají doma náctileté.

asa60
22.09.2021

Krásný příběh o mladé lásce. Slepý kluk a závislá dívka jak to může dopadnout?

smardice
11.06.2021

Kniha je poučná, dobře se čte a určitě je vhodná nejen pro mladistvé čtenáře. Mě se příběh líbil moc, i přesto, že do kategorie mladistvých již dávno nepatřím.

k_veri
25.05.2021

Knížka je taky moc hezká, hodně poučí a dobře se čte. Také doporučuji :)!