Jmenuji se Alice

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky. Alice chce rodičům vyhovět, ale jak se vyskytne skulina v podobě samostatně prožitých prázdnin, zatouží být dospělá a zároveň vyzkoušet zakázané ovoce. Nová láska ji však nutí vyhledávat drogu a zběsilý kolotoč se rychle roztáčí Napínavý příběh dívky, která se octla v drogové pasti. 2. vydání Obálka Jozef Gertli Danglár...celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/6424/holky-na-voditku-jmenuji-se-alice-6424.jpg 4.3501
Nahrávám...

Komentáře (68)

Kniha Jmenuji se Alice

Jirinamac
28.12.2022

Dneska už je snad mezi mládeží tato literatura hodně rozšířená a bylo by jen dobře,kdyby na ně působila více odstrašujícně.

lenkaabooks
28.11.2022

Pro čtenáře od 14 let. Další dívkou z léčebny je Alice - narkomanka, feťačka. Jen tak z nudy zkusit něco nového, kdy ze začátku je to euforie, pak už jen nutnost sehnat další dávku, další peníze. Až do konce života bude Alice bojovat s touhou si dát, píchnout si do zničených žil.

Elena_Dark
19.08.2022

Alice byla druhá, kterou jsem četla. Moc se mi líbila promyšlenost děje, jak byla popsána Bezděkovská léčebna, i samotná Alice, která se potácela ve svém světě za zrcadlem.

Hanncha
23.05.2022

Kniha je senzační. Skvěle vystihla život narkomanky. Líbí se mi jak je celá série propojená.

skippingrope
13.04.2022

opět skvělá kniha. krásně se čte a člověk má problém se od ní odtrhnout. určitě se k ní někdy ještě vrátím.

MichaLela
13.12.2021

Jde vidět, že knihu psal někdo, kdo si o drogách jen něco přecetl..

k_veri
09.12.2021

Jako poslední z této série "Holky na vodítku" jsem dostala k svátku tuto. Alici narkomanku.
Knížka mě zase opět bavila číst, i přes tu poměrně krátkou délku. Po přečtení se člověku objasní jaký život feťáka je.

jajsemenyk
07.07.2021

Knihu jsem četla jako poslední ze série, kterou jsme měli doporučenou v povinné četbě. Hezky přiblížila, jak se snadno člověk může stát závislým, a co všechno prožívá při užívání drog a odvykání.