Holka na zabití

Holka na zabití https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161548/bmid_holka-na-zabiti-161548.jpg 3 13 5

Přidat komentář

Doubravka1975
23.09.2021 3 z 5

Osud slavné ženy nebývá nikdy snadný. Kór když se ze ženy komičky stane první dáma.
Já osobně ji mám nejvíc spojenou s Vlastou
z Dědictví aneb Kurvahošigutntág a hláška nebuď Vlasta, Vlasto u nás zlidověla. A i jako prezidentova manželka myslím v pohodě. Žádný učený z nebe nespadl a kdo by se dokázal chovat jako první dáma, navíc když vás všichni znají z Tv jako herečku - komičku.
Knížka vyřazena v knihovně, ale myslím , že je sepsaná celkem solidně. ( I když trochu s komentářem pode mnou souhlasím ) Člověk si stejně musí udělat názor sám....

Květinka008
28.01.2021 odpad!

Ukázkový devadesátkový BRAK, který by měl být prezentován jako odstrašující případ studentům žurnalistiky. Nemá se seriózní žurnalistikou nic společného a autor by se měl stydět. Navzdory prologovému ujišťování vydavatele, že autor se snažil o MAXIMÁLNÍ nezaujatost, jsem to vydržela pouze do strany 23, kde se nachází věta: "Zřejmě se u DV jedná o určitý psychický komplex snad trochu plynoucí z toho, že ne vždy měla cestičky umetené..." (Autor je i samozvaný odborník přes psychiku, zřejmě zaměstnaný v bulvárním plátku.)

Hanění jejích rodičů na stránce předtím už hlásilo téměř přeplněný pohár vulgarity, co snesu. Nechci ani vědět, jaké "výblitky" se nacházejí na dalších stranách. Ačkoliv měla jít tato kniha přese mě jen do dobročinného bazaru, v zájmu své vystudované profese, aby se nešířil dál takový hnus, obšťastní modrou popelnici. Panu Bauerovi přeji krásný zbytek pobytu na tomto světě, než mu karma v tom příštím zúčtuje.


jprst
30.05.2019 1 z 5

Prolistoval jsem tenhle výtvor v antikvariátu v regálu "vše za 5,- Kč" ( mimochodem byl tam zastoupen 4 x) a stačilo.

hortenzie
04.10.2018 2 z 5

Zklamalo mě to - knihu jsem objednávala poštou a nevšimla jsem si, že nejde o předlohu té dobré detektivky, ale že je to o životě herečky D.V. - to bych si nekoupila. Ale našla jsem pár zajímavostí, tak dávám 2 hvězdičky.

Marčullkas
02.03.2014 4 z 5

Kniha popisuje zajímavý životní příběh Dagmar Havlové. Její dětství, studia, první herecké zkušenosti. A v neposlední řadě setkání s Václavem. Citlivě zvolená témata. Milá kniha