Holka drzá

Holka drzá https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355659/mid_holka-drza-tkf-355659.jpg 3 10 5

Holka drzá s podtitulem Lesk a bída českého šoubyznysu aneb Jak spadnout pod slavnýho ženáče a zůstat celá je upřímnej českej román ze současnosti. Je stylistickou mixkou Sexu ve městě a karlínskýho punku, takže je vhodnej pro holky všech generací. Román vypráví současným jazykem. Provází životem obyčejné holky, která prostřednictvím slavného scenáristy nakukuje do VIP společnosti a nestačí se divit. Holka drzá je prototypem dnešní mladé ženy, která hledá lásku. Chodí do školy, hraje divadlo, kouří stylové cigarety, pije drinky své oblíbené značky a kupuje si své první auto. Má za sebou velmi nepěkné osobní zkušenosti, a přesto se zaručenou přesností vždy letí vstříc dalšímu držkopádu. P.S.: Klukům čtení zakázáno! V knize je totiž zapsán manuál k dívčí duši a nechceme, abyste ho vlastnili a zneužívali! Více o knize: www.holkadrza.cz... celý text

Přidat komentář

cori
23.04.2023 3 z 5

Autorka popisuje víceméně své zážitky ze studia na VŠ, ze zákulisí divadla a televize, kde se snaží protlačit své scénáře. Všem (režisérům, scénáristům a šéfdramaturgům) jde jen o sex. Holku zblbne slavný ženatý Miláček a ona skáče, jak on píská. Nakonec zjistí, že ji využil jako pracovní sílu k psaní scénářů a hračku pro svého Tatínka (divadelního režiséra).
Svěže napsaný příběh ze zákulisí bahna českého šoubyznysu rozhodně nenudí a zejména čtenářky pobaví.

Jája92
07.05.2022 2 z 5

Knize dávám nízké hodnocení, neboť se přiznám, že mi příliš nesedla. Je sice pravda, že se kniha čte velmi rychle a čtenář se dozví, jak to chodí v českém showbyznysu, ale že bych z té knihy byla paf se opravdu říct nedá bohužel. Herečku vůbec neznám, tudíž nemohu hodnotit její herecké kvality.


DanaSitta
04.05.2018 5 z 5

velmi otevřená kniha, která dává nahlédnout do zákulisí divadla. Je to takový hodně moderní román. Čte se lehce protože je psaný z velkým nadhledem a humorem.

nikkitta201
22.03.2018 5 z 5

Super knížka. Dobře se čte a příběh rychle ubíhá. Je to o holce, která taky studuje a vztahu se ženatým chlapem. Prý je to psané podle osobní zkušenosti. Mě spíš bavil ten zákulistní pohled do světa celebrit, který je místy dost drsný. Čte se rychle, líbí se mi hlavně současný jazyk - zato palec nahoru!

hoblinabodlina
24.11.2017 5 z 5

Vtipné čtení. Autorka ukazuje současné divadelní poměry.