Hobby Origami papírové skládanky pro velké i malé

Hobby Origami papírové skládanky pro velké i malé https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279927/hobby-origami-papirove-skladanky-pr-3F5-279927.jpg 4 4 2

Origami je téměř tisíc let staré japonské umění skládání papíru.Origami vyžaduje koncentraci, podněcuje fantazii a procvičuje zručnost prstů. V této knize je předloženo 38 typických skládanek origami, které vycházejí ze sedmi základních postupů skládání.

Literatura naučná Hobby
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Hobby Origami, Papierfalten fúr gros und Klein , 1993


více info...

Přidat komentář

Filomena1961
03.01.2024 5 z 5

Umění skládání papíru, díky vnučce jsem knihu znovuobjevila ve své knihovničce a během vánočních svátků měli rodiče vystaráno. Taky jsem leccos zkoušela s rozdílným výsledkem. Metodický návod je perfektní a a skládanky jsou názorné, problém byl ve mně a někdy i v kvalitě papíru, jeho velikosti. Takže do příští návštěvy vnučky musím zajistit speciální papír na origami. To je moje předsevzetí v tomto roce a pak se vrhneme na tvoření originálních jmenovek a přáníček, už se moc těším.

Kory98
20.04.2021 5 z 5

Krásná a přehledná publikace o prastarém japonském umění - origami - skládání z papíru, rázem povýší naše dětské skládanky lodiček a čepiček, na umění. V knize jsou vysvětlena základní pravidla skládání, druhy papíru použitých pro skládání a předlohy na 38 skládanek. Postup je detailně popsán nejen slovně, ale jsou přiloženy i fotografie. Naučíte se nádherné květiny a zvířátka jako živá, najdete zde návody jak si vyrobit originální přáníčko pro každou příležitost nebo jmenovky. My jsme knihu po mnoha letech otevřeli teď v covidové době a zabavila se celá rodina.


Autorovy další knížky

2007  96%Kouzelné origami - Svět papírových zvířátek
1994  80%Hobby Origami papírové skládanky pro velké i malé
1999  0%Nové kouzelné origami nápady

Kniha Hobby Origami papírové skládanky pro velké i malé je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x