Hlubiny srdce

Hlubiny srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47956/bmid_hlubiny-srdce-9Od-47956.jpg 4 21 6

Romantický příběh, situovaný na anglické panství počátkem století, kde americká milionářka hledá muže a ne lovce věna. Ošklivá, tlustá dcera z milionářské rodiny je proti své vůli provdána za anglického vévodu, který potřebuje peníze. Snoubenci se vidí jen pár okamžiku při obřadu, kdy dívka těžce onemocní. Dlouhá nemoc z ní učiní štíhlou krásku, která se inkognito vypraví za manželem, aby jej poznala a požádala o rozvod. Místo toho se zamiluje a musí čelit všelijakým nástrahám.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Unknown Heart , 1969


více info...

Přidat komentář

miruska1
24.04.2021 3 z 5

Autorka má aj lepší knihy. Nápad na příběh dobrý, ale miestami zbytečně detailně rozepsane. Bolí tam scény nad kterými som raději nepřemýšlela..... A závěr docela rychlý

modranka
11.03.2019 3 z 5

Zaujímavý príbeh, veľmi pekne napísaný, i keď musím poznamenať, že rozhodnutie Virginie prísť inkognito za manželom - hoci kúpeným za milióny - sa mi nezdalo veľmi čestné a ešte potom chcela, aby za ňou dobehol ako tajtrlík.


ariel platto
28.07.2018 odpad!

Po pár stránkách jsem to vzdala...

Ewik
21.10.2016 2 z 5

Je mi líto, ale tohle byla vážně jedna velká vleklá nuda. Nejen že mě neoslovil žádný z hrdinů, ale kniha samotná byla pro mě dost umělá. Nedokázala jsem se do ní vžít a začíst.
A Virginiina proměna? Rok ležet v kómatu, zhubnout tak, aby na ní nevisela kůže, povyrůst? Ze zplihlých vlasů bujná hustá kštice?
Začetla jsem se až ke konci.

MinaHawke
18.12.2015 5 z 5

Kniha se mi četla velmi dobře. Nechybělo v ní napětí, nebezpečí a samozřejmě romantika. Virginie a vévoda Sebastian se ze začátku vůbec neznají, vévoda ani netuší, že se jedná o jeho ženu, která má být těžce nemocná, protože přijede na jeho panství pod jinou identitou. Ale když ji pozná víc, zamiluje se do ní a ona do něho také. Virginie zachrání Sebastiana před úkladnou vraždou a tím se jejich city prohloubí.
Zaujala mě legenda o bílé paní, která se vždy zjevovala, když měl někdo z rodiny Ryllů zemřít.

reader.007
28.11.2015 3 z 5

Tak tomu říkám recept :-) Dámy, chcete být svůdně štíhlé se špičatým obličejem? Snadná pomoc... Stačí poležet si rok (a něco) v kómatu. A když se vyležíte dost dlouho, nejen že se vám vrátí dávno nabyté schopnosti jako je třeba umění jízdy na koni, ale taky se probudíte mnohem inteligentnější a výřečnější. A to už za ten ztracený rok stojí, ne?