Hledám za manžela muže

Hledám za manžela muže https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111376/hledam-za-manzela-muze-111376.jpg 3 32 6

Hrdinkami této knížky jsou dvě ženy. Žijí v rozdílných společenských zřízeních, jsou vzdělané a úspěšné, jsou sokyně, ale mají společný problém: nemůžou najít přiměřeného partnera. Nejde o příběh z inzerátu, jak by mohl napovídat název, ale zamyšlení nad společenskou situací.

Žánr:
Romány , Literatura česká , Sci-fi

Vydáno: , Deus
Originální název:

Hledám za manžela muže , 1986


více info...

Přidat komentář

piroušek
05.12.2017

I když autora respektuji, kniha je bohužel v knihovničce zastrčena již leta mezi jinými, které mám a to je všechno,co se k tomu dá komentovat. Nevím, oproti Einsteinovému mozku, který jsem hltala, tuto knihu jsem nedočetla. Mám ji, částečně rozečtenou, již řadu let.

Merlinit
17.06.2015 2 z 5

Kniha nezaujala, dočtena z pocitu zodpovědnost (přece nepohaním něco, co jsem nezkonzumovala do- v tomto případě trpkého- konce). Knihy pana Nesvadby nemusím, ani tato můj náhled na autora co literáta nezlepšila. Za co dvě hvězdičky? První za ne úplně zcestné výrazivo a větné vazby, druhá za nápad, i tak však nadhodnocuji.


Pavgem
08.03.2015 1 z 5

Ani já tuhle knihu nepochválím. A to jsem se na Nesvadbu, kterého jsem v mládí četl rád, těšil. Ale musím se příště podívat po něčem jiném od tohoto autora. Nebylo to moc srozumitelné, dialogy nějak nenavazovaly a louskal jsem to dlouho po kouskách a jen jakási čtenářská duše uvnitř mne mě donutila to dočíst.

tapuz
01.02.2012 1 z 5

Tahle kniha se mi vůbec nelíbila. Dokonce jsem ji ani nedočetla, přestože jsem měla dobrou vůli, protože to byl dárek. Ale nešlo to. Autor je naprosto posedlý sexem, který se řeší snad na každé stránce, ale jaksi samoúčelně, s dějem nijak nesouvisí. Ostatně o ději se tu nedá ani hovořit, příběh nemá hlavu ani patu, je to splácanina. Vize budoucnosti jsou hloupoučké jak ze školního sešitu. Je to první a myslím, že i poslední kniha tohoto autora, kterou jsem se pokoušela číst.

Adriana.82
27.01.2012 2 z 5

Moc jsem nepochopila,co tímto chtěl autor říct :(

WEIL
11.08.2011 3 z 5

Ař příliš vykonstruované a málo lidské. Ale přečetl jsem si to jednou s gustem a už bych se k tomu nevracel.