Hlasy ze záhrobí

Hlasy ze záhrobí https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248340/mid_hledaci-duchu-hlasy-ze-zahrobi-f1l-248340.jpg 4 25 2

Hledači duchů série

< 5. díl >

Seznamte se se zaměstnanci Carnackiho institutu – J.C. Chance: vedoucí týmu, statečný, šarmantní a až nesnesitelně arogantní; Melody Chambersová: technočarodějka, která udržuje v chodu veškerou jejich nadpřirozenobijeckou výbavu a Štístko Jack Palmer: děsivě deprimovaný telepat. Jejich popis práce: udělat NĚCO s duchy, uložit je k věčnému odpočinku, vypudit je a když to nepůjde po dobrém, tak jim nakopat ty jejich ektoplazmatické zadky… Ve známém strašidelném domě v tichém londýnském předměstí uskuteční čtyři universitní studenti experiment, který se strašlivým způsobem zvrhne. To nebo ten, koho přivolali, je připraví o jejich vědomí, takže z nich zůstanou jen prázdné tělesné schránky. To je případ pro Hledače duchů, připravené střetnout se s rozzuřeným poltergeistem a duše studentů mu zase vyrvat. Je to pro ně běžná prácička na jeden den. Jenomže netuší, že v jiné části města se chystá překročit práh mezi světy jiná, mnohem nebezpečnější bytost. Nyní už nejsou v sázce čtyři životy, ale existence veškerého lidstva.... celý text

Romány Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , Polaris
Originální název:

Voices from Beyond , 2014


více info...

Přidat komentář

Cryptkeeper
10.08.2017 3 z 5

Tak trochu Cčko mezi "haunted house stories" . Spousta zbytečných dialogů a málo akce. Kniha tak ztrácela na atmosféře a to je zrovna u tohodle typu knih kámen úrazu. Škoda :)

muchomurka
24.02.2017 3 z 5

První polovina knížky byla super, hlatala jsem jednu stránku za druhou. Pak už to začalo váznout. Vadilo mi, jak pořád jen mluvili o tom, že jsou hledači duchů a že oni jsou ti profesionálové, co ví, jak na to a skutek utek. Vždyť akce byla posledních cca 30 stran. Jinak jen mluvení. A tak nějak jsem očekávala, že každý člen týmu je velmi důležitý a má svůj "dar", aby pomáhal. Celou knihu mi ale přišlo, že jediný, kdo je k něčemu, je Štístko. Bez něj by byli úplně nahraní. Ale zase se mi líbil vztah Melody a Štístka, také jejich popichování a Štístkovi hlášky. J. C. tu byl takový otravně nabubřelý. Škoda.
A ještě co ubíralo příběhu - že pořád bojují proti věcem, tomu, co je nepředstavitelné. Chápu, že to může být, ale když se o tom pořád píší popisy, ale představit se to moc nedá, je to nuda. Uvidíme, co přinese další díl.