Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově
kniha od: Vladěna Halatová
KoupitKoupit eknihu
Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak…. Jedná se o první díl. - směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vyladěné a pravidelně používané - recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci - vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi - pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mražáku zachová svoji chuť i konzistenci - kniha má obsah i s fotkami receptů umožňující rychlý výběr očima dle aktuální chuti - vyzkoušejte Jídlo už bez dalších kompromisů...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464964/big_hlavni-jidla-pecivo-a-speciality-be-9JG-464964.png 41Štítky
Autor a jeho další knihy
2020 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
Kniha Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově je v
Přečtených | 1x |