Hitlerovy tajné zbraně

Hitlerovy tajné zbraně https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/285846/bmid_hitlerovy-tajne-zbrane-Qto-285846.jpg 3 8 3

Přidat komentář

Ikkju
17.08.2018

Knihu jsem koupil tchánovi k narozkám, před blahopřáním ji stihl i z větší části přečíst. Informace z knihy jako například kufříkovou bombu s podkritickým množstvím štěpného materiálu používám na pokusy o přerušení či zastavení frontálního útoku tchánovo téměř nezastavitelného monologu, ve kterém figurují šílené obrazy jako rudoarmějci na pancíři tanků primárně určení ke snížení součinitele tření při nárazu projektilu apod. V rukávu mám i jiné zdroje, hod Tuchačevským mírně zeslabuje Stalinovo běsnění, nicméně v tématu jsem stále spíše přihlížející uklízeč než rovnocenný sparinkpartner.

Autentičnost informací z knihy posoudit nedokážu, měl jsem i záblesky černého svědomí, když jsem z úst tchána zaslechl informace z knihy mezi citáty renomovaných historiků jako jak G. Knopp ..

Gracian1964
20.04.2016 5 z 5

Rozhodne musíme zvýšiť percentuálne hodnotenie tejto knihy. A prekvapil ma len jeden komentár. To už táto téma nikoho nezaujíma? Mňa veru áno. Kniha sa mi páčila veľmi a donútila ma zamyslieť sa nad rôznymi aspektmi, čo by sa stalo, keby..atď....Znepokojivé. Keďže sa nejedná o čisto odbornú publikáciu, ale o knihu populárnu, súhlasím s tvrdením predchádzajúceho hodnotiteľ, že kniha je určená laikom...samozrejme...Čítať iba odborné a suché fakty by bola nuda. teda aspoň pre mňa.


pavel80
18.10.2015 3 z 5

Mám a četl jsem původní i rozšířenou verzi publikace, předkládané informace jsou zajímavé, ale občas jsou konspirační teorie už dost přitažené za vlasy, psáno spíše pro laiky, v některých technických termínech a typech zbraní autoři dost tápou.