Ženich v kiltu

Ženich v kiltu https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/333079/bmid_zenich-v-kiltu-UnW-333079.jpg 4 52 12

Highland Weddings série

< 2. díl >

Sny Maggie McCallumové o jejím snoubenci nepatří mezi romantické. A nejde jen o to, že byla dohozena Owenu Duffovi jako nějaká věc, aby skončilo dlouholeté nepřátelství mezi jejich rodinami. Maggii zároveň pronásleduje zlá předtucha, že její snoubenec zemře při jejich svatebním dnu. Tvrdohlavý Owen nedovolí svatbu zrušit, přestože jeho život a rodina jsou v ohrožení. Owen touží po Maggii od chvíle, kdy ji před několika roky poprvé spatřil. A jestli toto manželství obnoví přátelství mezi jejich rodinami, tím lépe. Owen se do Maggie zamilovává, i když nemá naději, že ji získá. Nemá však ani naději, že to všechno přežije.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

The Groom Wore Plaid , 2016


více info...

Přidat komentář

Janča1532
29.03.2024 5 z 5

Kniha mě velmi bavila. Magie přestože se do Owena zamilovala , neustále ho odmítala aby ho ochránila. Konec sem pak hltala.

rampapa
29.12.2022 5 z 5

Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Mám moc ráda tuhle autorku. A už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.


jarkaska
21.07.2022 4 z 5

Tento příběh se mi líbil o něco méně, než ten první. A tak ještě poslední o Owenově sestře Cat.

Lena79
30.04.2022 4 z 5

Mám ráda příběhy ze skotské Vysočiny. Kniha se četla dobře, taková jednohubka na deštivé odpoledne, ale myslím, že by se obešla bez často opakujících se frází. Přesto musím uznat, že jsem si odpočinula, takže kniha svůj účel splnila.

LilluLong
24.04.2022 3 z 5

Och, k prečítaniu ďalšieho diela ani moja zvedavosť asi nebude stačiť :) za mna 3*

moudivlacek
20.04.2022 4 z 5

(SPOILER) Skotská Vysočina - to je prostě moje potěšení. A když se jedná o umíněného Skota jaksepatří se svým tvrdohlavým protějškem, tak ten příběh nemůže mít chybu. Pro záchranu míru mezi klany se rozhodne náčelník klanu Owen vzít si Maggii z nepřáteleného klanu. Ta souhlasí, ale první noc ve svém novém domově jako snoubenka Owena má sen, kdy vidí ve svatební den Owena v krvi. A tak se rozhodne učinit vše, aby Owena donutila zrušit zásnuby, a tak mu zachránit život. Owen ale tomu nevěří, věří ale tomu, že Maggie je jeho vyvolená a on udělá vše pro to, aby to "pochopila". Úsměvný příběh, ale i kousek skotské historie klanů na Vysočině. Miluji spisovatelku, umí psát romantické příběhy. Já si prostě romantický příběh užila se vším všudy.

malazluta
06.06.2019 3 z 5

Tradiční "pohádka" u které člověk nemusí přemýšlet. Není to špatná volba, pokud si člověk chce u knihy odpočitnout.

munka
07.04.2019 3 z 5

Zápletka bola dobrá, ale akoby jej niečo chýbalo. Celkový dojem, ďalšia kniha ktorú stačí raz prečítať.

LilianaFalcon
08.09.2018 2 z 5

Nooo, tak to se opravdu moc nepovedlo... Sice to nebylo zdaleka nejhorší, co se v tomhle žánru píše, ale k tomu lepšímu průměru se to taky nepřiblížilo.
Nějak mi to mezi hlavními hrdiny vůbec nejiskřilo. Ty její sny mohly být použity mnohem lépe a víc posloužit celé zápletce. Aspoň ta zápletka (kdo to Maggie vlastně škodí) byla zajímavá, jen taky mohla mít víc prostoru nebo víc přiostřovat. Owen mi připadal takový neslaný nemastný... Prostě by to mohlo být dobré, kdyby...

havrmoni
01.04.2018 5 z 5

Mě se to líbilo. Rozumněla jsem jejím pocitům. Nenudila jsem se. Je tam romantika,věštecké sny a intriky. Oddychovka se vším co mě baví.

Enny4
01.02.2018 4 z 5

Tak předešlý díl se mi líbil více. Celá knížka byla vlastně o tom, jak se Maggie chce vyvléknout z manželství, jak Owen jejím snům nevěří ona zase nevěří jemu... Prostě kniha na jedno přečtení, více se k ní nevrátím :)

modranka
20.12.2017 3 z 5

Aj keď druhá časť série mala mystický nádych, u mňa nedosiahla viac než 3* . Snová zápletka sa mi zdala pritiahnutá za vlasy, rovnako tak sobášne drahoty Meggii. Treba prečítať a urobiť si vlastný názor.
Obálka - hoci vyplýva z originálu - je poriadne zmrvená - veď posúďte sami https://www.fantasticfiction.com/c/gayle-callen/groom-wore-plaid.htm