Mazekeen

Zuzana Strachotová, Tomáš Košek

HEX série

< 2. díl

Leona si může oddechnout. Účast v nové misi jí zajistila živobytí, a tak se nějakou dobu může do hry přihlašovat bez stresu. Nebo ne? S jídlem roste chuť a Leona brzy zatouží nahradit jeden velký cíl jiným, ještě větším. Příliš vysoké ambice nicméně porazily už i zkušenější hráče. Projít jeden velký dungeon byl totiž pouze začátek. Tvůrci Mazekeenu si pro postupující připravili nové dechberoucí úkoly - a ještě ke všemu v záři reflektorů! Proti Leoně tentokrát nestojí jen naprogramovaná monstra, ale i devět nejlepších cechů Inevitablu. Nebude snadné s nimi udržet krok. A ukočírovat narychlo zbudovaný cech už vůbec ne. Obzvlášť, když vůdce Potomků a nepřemožitelný slayer Valance nezapomněl, jaké tajemství Leona střeží.... celý text

Komentáře knihy Mazekeen

rimar
včera

skvěle pokračuje příběh, probíhají interakce mezi hráči v klanu ale i v rámci rozvoje vesnice a hry. A konec hodně silný nicméně asi logické vyústění. Rozhodně jsem zvědavý na další díl jak to vše nakonec dopadne a s tím jak je to teď rozjeté a rozdané karty si tak nějak myslím že jedna kniha asi příběh těžko může ukončit pokud to má tak autor naplánované, ale nechme se překvapit.

murdoch
28.10.2025

Jelikož jde o novinku, tak bez spoilerů... Ničemu ale neuškodí když prozradím, že děj se dost rozjede, nudit se vážně nebudete a ten konec? Asi trochu překvapí. No, už aby tu bylo pokračování. Pocitově o něco lepší než Bažina, na což asi má vliv i fakt, že tentokrát jsem měl tu čest podílet se na korekturách, takže Mazekeen pro mě znamená trochu víc než ostatní knihy. Pařmeni, neváhejte, bude se to číst samo;)

damien
20.10.2025

Těším se na pokračování. Čtivé, nelze se odtrhnout.

Jiřík_V
20.10.2025

Pecka!.... pokud se vám líbila jednička, tak dvojka bude taky, pokud ne, tak tenhle komentář asi číst nebudete:-) cokoliv dalšího bych chtěl napsat by byl spoiler :-)

Mornau
19.10.2025

Druhý díl se opravdu povedl! Nemohla jsem se od něj odtrhnout a četla jsem až do sedmi ráno. Příběh mě úplně pohltil. Po tom, jak díl dopadl, jsem vážně zvědavá, jak z toho ve třetím díle vybruslí. Už se těším na pokračování!

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: