Heretik 3 - Návrat

Heretik 3 - Návrat https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108801/bmid_heretik-3-navrat-rZV-108801.jpg 4 38 6

Star Wars - Nový řád Jedi série

< 17. díl >

Jediům se podaří učinit další krok k záchraně bojující galaxie - ale vzápětí narazí na nepřekonatelnou hradbu vzdoru... Strastiplné pátrání po Zonamě Sekot je pro Luka Skywalkera, Jacena Sola a posádku Jade Shadow konečně završeno úspěchem. Radost se však záhy změní v nepříjemné překvapení, když živoucí planeta vyšle vzdornou zprávu: odmítá je následovat zpět do galaxie plné válek, ničení a zneužívání jedné rasy druhou. Zatímco Luke horečně pracuje na tom, aby přiměl vrtkavou planetu změnit názor, zahájí Yuuzhan Vongové zdrcující útok přímo do srdce nové aliance. Han a Leia, kteří jsou vysláni bránit důležité komunikační středisko, zjistí, že se ocitli v beznadějné situaci. Posily jsou příliš daleko a nestačí přijít na pomoc dříve, než bude vše zničeno. Odvážný pár tak musí vybojovat bitvu proti obrovské přesile. A není vůbec jisté, zda ji přežije...... celý text

Romány Sci-fi
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Force Heretic III - Reunion , 2001


více info...

Přidat komentář

Zak66
18.04.2023 5 z 5

Sedmnáctá kniha ze série Nový řád Jedi, Heretik III Návrat, je naprosto perfektní knihou. Linka s Nomem Anorem byla pecka a jsem opravdu zvědavý, jak se tato linka zakončí. Linka s Hanem a Leiou byla dobrodružná a super. Zde velmi potěšila přítomnost Dromy a Rynů. Jejich rasu jsem si velice oblíbil. Taky vypíchnu postavu Tahiri, která se mi v celé trilogii Heretik opravdu líbila a dostala neskutečný příběh a vývoj. A nakonec linka na Zonamě Sekot a to bylo panečku něco. Zonama Sekot je fakticky zajímavý koncept a neskutečně mě baví. Rozmluvy Sekotu s Lukem a Jacenem jsou snad to nejlepší na knize. O postavách není třeba ani mluvit. Teď se skutečně míří do finále a já snad vybouchnou napětím a očekáváním.

Luigi1
05.06.2021 5 z 5

Moc pěkné opět jsem si krásně početl


kacaav
06.01.2021 4 z 5

přijde mi, že celá trilogie by se dala shrnout do jednoho dílu, bylo tam totiž pár výplňových scén. Ale jinak dobrý příběh.

KubaHanzelin
26.03.2019 4 z 5

Asi nejlepší z trilogie, sice to mělo své mouchy, ale jsem celkem spokojený se všemi příběhovými linkami tentokrát i tou Anorovou, která i tak byla pořád nejslabší článek knihy..

DarthSoren
08.05.2018 4 z 5

Velice dobré čtení. Bohužel jsem byl nucen udělit jenom 4 hvězdy, protože na rozdíl od předchozích dvou dílů mě linie výpravy na Zonamu Sekot bavila méně. Takže za to hvězda dolů. Obrat nastal až v závěru, kde příběh Sekotu nabral na zajímavosti. Ovšem mě velice bavila linie Falcona a Slunečních dvojčat, tohle se v "Návratu" povedlo. Opět zasáhne Imperiální Zůstatek a SPOILER! nad Nomem Anorem se začnou stahovat mračna. Ano, ve výsledku mě to bavilo, povedená trilogie. Jedeme na Konečné proroctví :)

Palorizek85
06.10.2017 5 z 5

Opět další skvělá kniha.

Autoři knihy

Sean Williams
australská, 1967
Shane Dix
velšská, 1960

Kniha Heretik 3 - Návrat je v

Přečtených56x
Doporučených1x
Knihotéce66x
Chystám se číst24x
Chci si koupit12x
dalších seznamech3x