Hedvábná past

Hedvábná past https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388941/mid_hedvabna-past-fYj-388941.jpg 4 90 33

Je jako démon – udeří a zmizí. Bestiální zabiják mladých žen dává kriminálce pořádně zabrat. Úkolem energické kapitánky Niny je spolu s novým parťákem Štěpánem vraha dopadnout, ale mají žalostně málo vodítek. A stejně tak i podezřelých. Psychopatický zločinec je mistrem v zametání stop, a kriminalisté se mu navzdory horečné aktivitě nemůžou dostat na kobylku. S každou další vraždou roste jejich netrpělivost a také zmatek – jde opravdu o jednoho zabijáka? Nina, která od rozvodu žije se svými rodiči a osmiletou dcerou, dělá vše pro uzavření mrazivého případu, a současně čelí bouři ve svém osobním životě. Po lekci, kterou jí uštědřil bývalý manžel, striktně odmítá vážný vztah a vystačí si s občasným erotickým úletem. Když však na scénu vstoupí Štěpán, který okolo rusovlasé policistky se zájmem krouží, poznamenají její pevné rozhodnutí trhliny. S buldočí tvrdohlavostí ale nabízenou lásku odmítá a dál soustředí plnou pozornost na vyšetřování. V tom se přece jen objevují nové a překvapivé skutečnosti. Nina však netuší, že hraje důležitou roli ve hře démonického vraha, který chystá promyšlenou past...... celý text

Přidat komentář

FlLys
07.03.2024 2 z 5

Tak teplota v dubnu v 7 ráno se např. v roce 23 pohybovala mezi 0 a 10oC, v podstatě je jen o málo vyšší než nejnižší denní teplota, nesouvisí s tou nejvyšší. Samozřejmě sedět venku v kožichu a pít rychle stydnoucí kafe může.

majík1
06.03.2024 5 z 5

FILys
Proč by nemohla v dubnu v 6.30h sedět na zahradě a číst?Já se v dubnu vdávala a bylo 32C.


FlLys
05.03.2024 2 z 5

Aaa jestli ještě jednou někde bude slovo pikantní, tak si asi vytrhám vlasy...
V knize bylo spoustu kiksů a podivností
V dubnu v půl 7 ráno sedí na zahradě a pije kafe a čte si knížku, tak určitě
Souloží na posedu a najednou vytáhne deku, přestože byli běhat, takže žádné zavazadlo
Jako vážně se chystaj souložit na místě činu, kde před pár dny ležela mrtvola? To jsou dobrý perverzáci, když dokážou bejt vzrušení
Podezřelýmu znovu odeberou DNA, sice ho maj v databázi, ale co kdyby se změnilo.
Je to škoda, že neprošla kniha nějakým kritickým čtením před vydáním, protože je jednak čtivá a i zápletka ujde

Silvisek
24.09.2023 5 z 5

Napinava kniha. Necekala jsem ze bude takovy konec.

baji42
03.09.2023 2 z 5

Tak trochu červená knihovna s erotikou a pokusem o krimi zápletku.

Mon.CouCou
26.06.2023 5 z 5

Milostná zápletka sebestředné, rozvedené kapitánky Niny s novým parťákem Štěpánem, navíc s psychopatickým vrahem ve stínu, patří od této autorky pro mne asi k těm zatím nejpovedenějším. Snad i díky "polidštění" hlavní hrdinky a její dcerky v Českém prostředí.
Spíš tedy než uvedený thriller jde o takovou "pohádku" pro dospělé. Autorka má však moc pěkný styl, skvělé dialogy a já si tak knihu užila. Vraha, přiznám se, nepředvídala. Za mě příjemná jednohubka.

cukrovka
14.02.2023 4 z 5

Tuto knihu bych mezi thrillery nezaředila. Je to spíš romantika s detektivním vyšetřováním a trochou erotiky. Čtení to bylo příjemné, napínavé, příběh se dobře rozvíjel. Jako oddechovka super.

ninano
07.02.2023 2 z 5

Vyloženě ženské čtení. Spíše než thriller bych to viděla jako erotický román s prvky červené knihovny. Přečíst se to dalo, ale nic to v člověku nezanechá.

konicekbily
27.10.2022 3 z 5

Očekával jsem detektivku jemně střihnutou erotickou knihovnou. Není tomu tak. Je to červená knihovna z policejního prostředí s vlekoucím se vyšetřováním série vražd a vyumělkovanou závěrečnou napínavou scénou. Průměr!

Allla9
06.02.2022 5 z 5

I mě se kniha líbila. Napětí, erotika, hodně zvratů a hlavně nečekaný závěr. Autorka opět nezklamala.

Nunynka
02.08.2021 4 z 5

Zajímavé spojení detektivky s erotickým románem. Vlastně nevím,jestli se mi to líbí nebo ne. Možná by stačilo těch erotických prvků za mě míň. A taky ten konec byl na mě takový moc divoký,ale jinak se kniha četla celkem dobře. Žádný bestseller,ale ani žádný propadák

Kerberos
09.07.2021 3 z 5

Eroticky laděná detektivka, kde milostný život hlavních hrdinů je nadřazen vyšetřování.

knihomolka1197
22.09.2020 5 z 5

Dost dobré čtení! Napínavé až do konce, přesně tak, jak mám ráda. Rozhodně si přečtu další knihy od této autorky.

Agida
19.09.2020 5 z 5

Kniha mě velmi mile překvapila, moc se mi líbilo detektivní prostředí propojené s milostným příběhem hlavní hrdinky. Bylo to napínavé a za mě fajn napsané, kniha se četla sama. Jedna z nejlepších, co jsem od autorky četla....

Ann98
03.06.2020 5 z 5

Kniha byla skvělá a napínavá. Bylo to čtivé, oceňuji hlavně české prostředí, ve kterém se děj odehrává. Na druhou stranu mě tentokrát zarazil vztah Niny a Štěpána. Přišel mi hodně uspěchaný a tudíž i nereálný. Naopak musím vyzdvihnout zápletku. Podle mého jedna z nejpovedenějších zápletek a že už jsem přečetla dost knih od této autorky. Pokud má někdo rád romantiku a napětí v jednom, s klidným svědomím tuto knihu doporučuji.

LeSk
01.05.2020 4 z 5

Kniha byla velmi napínavá, vrah byl překvapivý, nečekaný. Jen mi od začátku vadila Nina, hlavní postava. Byla to nafoukaná, sebestředná osoba, každým opovrhovala a jen ona byla ta nej, což mi fakt dost vadilo a knize to tak bohužel ubralo jednu hvězdičku. Těším se na další knihy od této autorky.

evik2710
19.02.2020 4 z 5

Kniha napínavá ale krimi

P3_tis
19.01.2020 5 z 5

Kniha se četla sama. Líbila se mi milostná zápletka s detektivním příběhem. Ale nebylo to nic předloženého, ačkoliv se ten výboj dal očekávat. Ale o vrahovi jsem neměla nejmenší tušení.
Těším se na další autorciny knihy.

junine
01.01.2020 2 z 5

Musela jsem odložit po pár desítkách stránek :-(. Policejní prostředí je mi známé, takže mi to chování hrdinky přišlo od samého počatku namachrované, neuvěřitelné, směšné...říká formulky z amerických filmů, chodí chytat zločince sama jak nějaká Xena a furt je při tom štíhlá a sexy, nikdo ji nepředběhne, celkově mi byla nesympatická, tak jsem ztratila chuť dál její příběh číst.

Lofda
04.11.2019 3 z 5

S hodnocením trochu váhám, možná 3,5*? Bylo to čtivé, oceňuji české prostředí, ale na druhou stranu mi vztah Niny a Štěpána přišel uspěchaný a nereálný? Zápletka možná překvapivá, ale.. Nechci být přehnaně kritická, jako celek je knížka lepší průměr a rozhodně si od autorky časem zase něco přečtu.