Pirát a kráska

Pirát a kráska https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110692/bmid_pirat-a-kraska-Uud-110692.PNG 3 41 7

Hawkins Brothers série

1. díl >

Sophia Dawsonová byla vždy neohrožená žena, jak se ostatně na dceru bohatého bandity sluší. Před lety se ztratila v horoucí náruči proslukého piráta, ale teď je odhodlaná zanechat svou hříšnou minulost za sebou a připravuje se vstoupit do společnosti jako nevěsta šlechtice z dobrého rodu. O jejím skandálním mládí nemá nikdo nejmenší tušení. Vše probíhá podle plánu, dokud se neobjeví její bývalý milenec - nyní vážený námořní kapitán, stále však stejně hezký a nebezpečný - a znovu v ní nerozdmýchá plamen touhy. Od okamžiku, kdy James Hawkins opět spatří Sophii, chce jen jediné - pomstu. Chce vidět, jak bezohledná kráska platí za to, že opustila jejich vášnivý vztah. Ale v lásce se snadno nevyhrává. Buď jsou dva vítězové, nebo dva zničení poražení...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Mistress of Paradise; The Infamous Rogue , 2009


více info...

Přidat komentář

uzivatel83509
15.02.2023 1 z 5

Kniha mě nenadchla a dalo mi docela zabrat, ji vůbec dočíst do konce...

havrmoni
04.05.2019 2 z 5

Taky mě z toho bolela hlava jako dost často hlavní postavy. Tak to shrneme, první třetina na ostrově celkem fajn. Pak buch o deset let později v Anglii děs a hrůza. Rozvleklé snad po hodinách a oni si to důležité řekli až skoro na konci. Poslední cca třetina asi jako ta první, dala se číst. No na svůj věk se oba chovali občas jak rozmazlený umanutý fracci.


miruska1
18.09.2014 3 z 5

Nebolo to špatne ale čakala som viac..........

LovelyLucy
14.05.2013 3 z 5

Já si knížku užila. Miluju romantické příběhy s piráty. Nevím proč ale prostě mě to baví. Nejdříve jsem četla druhý díl, takže možná proto se mi nezdála tak špatná jako jiným. Nevím, ale já byla spokojená. :)

marijko
04.03.2013 3 z 5

Opravdu slabá romantika.... Jako když ne a ne dochutit polévku..

modranka
20.08.2012 odpad!

nevyzretá autorka, nudné, primitívne.

LenaDonan
28.07.2012 2 z 5

Krásna obálka... Plus, veľa prešľapov, viac, ako by si táto kniha žiadala, ale... Kvitujem pirátsku tematiku. Držala sa celkom neromantickej predstavy o pirátoch, čo sa cení. Lenže pri vykresľovaní postáv tak trošku (dosť) urobila "chyby".

Napr. postavy. Ostali akési nevyhranené - podaktoré. A ani situácie si niekedy veľa nepopýtali z prehľadnosti. O niektorých dialógoch ani nevravím, lebo by ma rozbolela hlava (ako často bolela ich). Ale, boli aj súce pasáže, nevynímajúc skoro poslednú, ktoré stáli za to a ktoré trošku kompenzovali nedostatky rozsypané po ceste. Skrátka a dobre. Kniha nie je určená všetkým, už len žánrovo. A ja osobne som dosť sklamaná.

Štítky knihy

piráti krása historické romance

Autorovy další knížky

2012  67%Pirát a kráska
2012  75%Ničema

Kniha Pirát a kráska je v

Přečtených53x
Doporučených1x
Knihotéce84x
Chystám se číst14x
Chci si koupit3x