Havraní tarot

Havraní tarot https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443795/bmid_havrani-tarot-lYz-443795.jpg 5 2 2

Havraní tarot vzdává poctu mystické energii havranů a vran a vybízí vás k průletu závojem iluzí a napojení se na spolehlivý zdroj intuice. Tento umělecky propracovaný soubor 78 karet je prodchnut důvěrně známou symbolikou Rider-Waitova tarotu, aby jej jak začátečníci, tak profesionální vykládající mohli používat s lehkostí a bez nutnosti studovat nové významy a interpretace. Přiložený průvodce vysvětluje významy karet v normální i obrácené poloze a nechybí ani návod k vykládání. Havrani jsou skutečně mimořádné bytosti. Jejich energie je mocná a mystická. Vám všem, kdo budete tento karetní soubor používat, přejeme, aby se vám podařilo proletět magickým závojem a navázat spojení se silami havraní intuice.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Crow Tarot


více info...

Přidat komentář

Corpy
03.02.2021 4 z 5

Velice krásná tarotová sada s tématikou vran (v originále Crow tarot, nechápu tedy překlad ,,Havraní tarot").
Karty jsou o něco větší než jsem zvyklý. Trochu mne trápí kvalita provedení karet. Karty jsou ze slabšího papíru, než by u tak velkých tarotových karet mělo být. Obávám se jejich brzkého opotřebení.
Jinak je knížka ke kartám dostačující pro začátečníky a celkově je jak kniha a karty, tak i krabička moc hezky zpracovaná.

RenataP
03.07.2020

Temný se jen zdá. Když do něj proniknete pak i pouhým prolistováním, zjistíte, že elegantní obrázky jsou ve své jednoduchosti všeříkající. Rozhodně se liší od tuctových tarotových sad. Knížečka má velkou výhodu v logickém, stručném vysvětlování obrácených karet, čímž vám dá šanci poznat kartu z „rubu i lícu“.


Štítky knihy

tarot věštění z karet

Autorovy knížky

2020  90%Havraní tarot

Kniha Havraní tarot je v

Přečtených2x
Knihotéce2x
Chci si koupit1x