Harry Styles

Harry Styles https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182913/bmid_harry-styles-182913.jpg 4 17 3

Přečtěte si, jaké měl Harry dětství, co čeká od dívky, kterou by mohl milovat, jak to ve skutečnosti bylo se všemi jeho takzvanými románky a jaké to je být popovou hvězdou, která vydělává miliony. Navíc se dozvíte, co si Harry myslí o svých kamarádech ze skupiny a co společně plánují dál. Takže pokud máte rádi One Direction, neměla by vám tato kniha chybět!... celý text

Přidat komentář

Caradyn
14.01.2021 5 z 5

S knihou jsem 100% spokojená, musím vyzdvihnout styl podání informací a celkový dojem, díky patrným detailům si připadám Harrymu o trochu blíž. Doporučuji všem fanouškům 1D a obecně lidem, kteří se chtějí o Harryho cestě na vrchol dozvědět více.

(je však škoda, že se kniha velice těžko shání, bylo by fajn, kdyby se někdo pustil do kompletní Harryho biografie až po současnost)
Co jiného dodat než TPWK :)

KatnissLavender
15.02.2016 4 z 5

Pro milovníky Harryho nutnost. Kniha se mi líbila a abych se neopakovala - naprosto souhlasím s Cleo De Nile! ;-)


Cleo De Nile
23.08.2014 4 z 5

Poměrně pěkně a čtivě napsaná knížka, která určitě potěší všechny Harryho obdivovatelky, mezi něž upřímně patřím také, ačkoliv do hysterické fanynky mám daleko. Spoustu věcí jsem nevěděla a jenom jsem se utvrdila v názoru, že některé fanynky vážně nejsou normální - vyhrožovat smrtí Harryho přítelkyním/kamarádkám, nebo dokonce fanynce, jedné z tzv. Directioners family, které věnoval písničku na koncertě, to mi vážně přijde jako práce pro psychiatra. Ale zpět ke knížce jako takové - nevím, jestli si Harry a jeho kamarádi vážně tolik protiřečí, nebo už autorka neměla o čem psát, ale větiček typu ---- "Taylor je jedna z nejmilejších lidí, jaké jsem kdy poznal" x "Taylor je osina v zadku." nebo "Harrymu bylo vždycky jedno, co si o něm lidi myslí." x "Nejsem ten typ člověka, kterému by bylo jedno, co si o něm lidi myslí."--- bylo v knize vážně docela dost, a ke konci už mě to začínalo štvát. To je asi jediné, co bych knize vytkla.
Čisté 4 hvězdičky :)

Autorovy knížky

2013  80%Harry Styles

Kniha Harry Styles je v

Právě čtených1x
Přečtených25x
Knihotéce10x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x