Mráz ze záhrobí

Mráz ze záhrobí https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138259/mraz-ze-zahrobi-138259.jpg 4 114 15

Harper Connelly Mysteries série

< 3. díl >

Harper Connellyová a Tolliver Lang přijíždějí do Doraville v Severní Karolíně, kde mají pátrat po ztraceném dospívajícím chlapci. Po příjezdu zjišťují, že hoch je je jedním z řady mladých lidí, kteří se záhadně ztratili během posledních pěti let. Přitom žádných z nich neměl důvod utéct z domova. Harper je mladá žena, která dokáže objevovat mrtvá těla. Tuto schopnost v sobě objevila v patnácti letech, po zásahu bleskem a nyní jezdí se svým nevlastním bratrem Tolliverem po celé zemi a řeší zdánlivě beznadějné případy. Uspěje i v Doraville a objeví osm teenagerů pohřbených ve zledovatělé zemi. Všechny potkal konec, z něhož jde mráz po zádech. Harper by nejraději okamžitě odjela z městečka, než se tam sjedou novináři, ale stane se obětí nečekaného útoku a nedobrovolně se musí účastnit vyšetřování. Přitom se dozví řadu temných, léta pohřbených tajemství, jimiž je Dorville obestřené, a stává se z ní další pravděpodobná oběť, která může spočinout v mrazivém hrobě...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Horory

Vydáno: , Baronet
Originální název:

An Ice Cold Grave , 2007


více info...

Přidat komentář

*Pájuše*
17.05.2020 odpad!

Ne, ne, tohle opravdu ne. Po celou dobu knihy jsem chtěla hlavní hrdinku proplesknout. Jejích achich ouvej bolístek bylo v knize habaděj a já opravdu neměla na ně nervy. Kniha by byla úžasná, začátek byl dobře našlápnutý a já si říkala, že to bude to, na co jsem od této autoky zvyklá... Jak já jsem se jen mýlila! Totálně to zkazila jedna věc, která se stala v rámci "uvědomění si" hlavní hrdinky, ale to bych spoilerovala. V druhém díle to tam bylo řečeno, já ale jak b*bá čekala, že to tak nebude. No, zklamání. Sice nijak velké, ale přesto zklamání. Tímto končím celou tuhle rádoby štaci na parodii "lepších zítřků" a jdu se věnovat knihám, které si to opravdu zaslouží. Tímhle má u mě ChH jedno velké mínus! Never more...

Haduwig
22.04.2020 3 z 5

Ale jo - lepší jak druhý díl. Ovšem i zde mám pocit, že nadání Harper má mnohem větší potenciál pro napínavý příběh a ani tady toho autorka nevyužila. Místo toho se hodně soustředí na vztah s Tolliverem, což je lehce bizarní dějová linka. Upřímně nevím, jestli od Harrisové zkusím ještě nějakou knihu, protože zatím mě moc neoslovila.


Nikollinka
13.07.2019 5 z 5

Super kniha. Doporučuji.

Mark.
15.01.2018 5 z 5

Napínavé! Hodně mne to překvapilo. Akce, napětí a zvraty. Nechci ni prozrazovat, ale něco mne mile a nemile překvapilo. Jak ve vývoji událostí mezi hlavními postavami tak i v celkovém ději. A ted' si dám pauzu, at' se nechám na chvíli napínat.

moonula
10.12.2017 5 z 5

Tak tato kniha byla pecka.To jsem si užila parádní počteníčko..

studentkadejin
06.01.2016 5 z 5

Nevěděla jsem úplně přesně, co od knihy čekat. Kniha mě nadchla svými nečekanými zvraty a dost napínavým dějem. Mohu vřele doporučit.

anoti
28.09.2015 5 z 5

Nic velkého jsem od této knihy nečekala, o to víc mě nadchla.Dobře napsaná, nepostrádá spád a napětí.

Nuny
28.08.2015 2 z 5

Směsice všech žánrů mi do sebe úplně nezapadala. Rozhodně bych to nezařadila do hororů, nebo snad thrillerů. Ze začátku možná trochu napětí a od půlky knihy čtete jen o vztahu dvou lidí. A případ několika mrtvých chlapců jde lehce stranou a dostává se do děje jen tak někdy. Ke konci malinko dalšího napětí a pak konec. Těším se až sérii dočtu.

amelie.m
25.06.2015 3 z 5

Naprosto úžasný :) stejně jako celá série, čte se jedním dechem.

helenkan
08.02.2015 5 z 5

Bezva díl a docela naháněl husí kůži.

Domulenka
22.07.2014 5 z 5

skvělé,chytylo me to více než druhy díl :-),sem zvedavá jaky bude záver

Vevericka.eva
24.02.2014 5 z 5

Napínavé a čtivé, jako většina knih této autorky. Doporučuji.

Senza Jenka
03.04.2013 4 z 5

Prokreslení postav stále trochu ploché, ale s každou knihou se zlepšuje :o) Vývoj vztahů jsem čekala pomalejší, ale proč ne. Přišlo mi divné, že se v tak malém městečku ztrácejí dospívající kluci a nikomu to nepřijde podezřelé! Kumpán byl jasný. Zatím nejlepší díl.

Dandulka
21.03.2013 5 z 5

To byl super díl! Běhal mi mráz po zádech.Ale bylo co číst, jak se z nevlastních sourozenců mohou stát milenci..... :-)

Schalimar
21.11.2012 5 z 5

Skvělé! Musím se přiznat, že je to má první čtená kniha z téhle série, ale… jsem ráda, že jsem nakonec po ní šáhla. Okamžitě se vrhám na dvě předchozí.
Opravdu skvělé (tedy podle mého názoru), miluji tuhle kombinaci-Sci-fi a fantasy - Horory, thrillery- od všeho trošku.
Žádné zbytečně zdlouhavé popisování krajinky a podobně, občas nečekaný zvrat, úžasná atmosféra, lehké mrazení a podobné supr věci, které nemůžou v takové knížce chybět. :) Opravdu doporučuji. Dalo by se říct, že jsem ji přečetla jedním dechem. :)
Díky za EPUB. :)

Kniha Mráz ze záhrobí je v

Přečtených181x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených10x
Knihotéce146x
Chystám se číst63x
Chci si koupit18x
dalších seznamech2x