Černá, bílá a rudá až za ušima

Černá, bílá a rudá až za ušima https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478810/bmid_cerna-bila-a-ruda-az-za-usima-rMI-478810.jpg 4 15 3

Harley Quinn Volume 3. série

< 6. díl

NAJDE HARLEY SOBĚ ROVNÉHO (MILENCE)? O bláznivé lásce ví Harley Quinn své, už dávno ji ale hodila za hlavu. Teď je z ní nezávislá žena, která nakopává zadky, kudy chodí, a provozuje podnik poskytující trochu toho násilí ve službách dobra. Jaké to je, když vás někdo zavalí pořádnou dávkou fakt pošahané lásky, má však teprve zjistit. Jmenuje se Red Tool a své city chce Harley dokázat tím, že… zamorduje hromadu lidí, unese ji a pokusí se ji přinutit, aby si ho vzala! Jenže roztoužený vraždící maniak, který necítí bolest, není ten úplně největší problém, se kterým si Harley musí poradit. Starosta New York City se totiž rozhodne, že jejich vzájemná dohoda, podle níž může Harley svůj podnik provozovat bez jeho zásahů, má jen omezenou trvanlivost… a vypršet má právě teď. Skončí Harley za mřížemi, nebo to s ní dopadne ještě nějak hůř? Anebo jí přijde vhod Red Tool a jeho nářadí? Autorské duo AMANDA CONNEROVÁ (PŘED STRÁŽCI: HEDVÁBNÝ PŘÍZRAK) a JIMMY PALMIOTTI (JONAH HEX) a ilustrátoři JOHN TIMMS (Deadpool) a CHAD HARDIN (DEMON KNIGHTS) představují novou postavu, kvůli které Harley uvidí rudě! Obsahuje komiksy HARLEY QUINN č. 26–30.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Harley Quinn, Vol. 6: Black, White and Red All Over , 2016


více info...

Přidat komentář

fvalek
26.04.2023 3 z 5

Od posledního dílu téhle série bych čekal trošku víc, než jen epizodní krátké příběhy. Ty sice docela navazují, ale jsou jako na houpačce. Hned na začátku přichází Red Tool, a přestože jeho origin není nijak vysvětlený, asi dokáže zaujmout. To fanatické chování asi moc ne, může se zdát až otravné, ale kdo ho zná z Rebirthu, tak ví, že je fajn. Takže určitě bych chtěl, aby mu Harley pořádně nakopala zadek, ale celkově ho mám rád.

Další příběhy, tam je to už katastrofa... Harley jako transformerka... Pro mě osobně nezajímavé. To s tím stromem... No jako budiž, ale taky bych v tom neviděl nic bůh ví jak skvělého... On celkově tenhle díl vážně neměl vibes finále, spíš tak jako naťukl honem pár zápletek do další série. neměl jsem z toho pocit, že bych byl odvázaný nebo mě to nějak hrozně uspokojilo a zakončilo některé zápletky.

Hadati
07.01.2022 4 z 5

V tomhle díle narazí Harley na nápadníka, který je ještě praštěnější, než Harley – Redtoola, který velmi nápadně svým zjevem, jménem i chováním připomíná jiného šáhlého superhrdinu Deadpoola. Náhoda? Nejspíš ne.

V další části se Harley stane mechabojovnicí a v poslední části se rozhodne prát se za práva stromů proti zlým kapitalistům.

Zkrátka další spousta zábavy, kdy to Harley často nandavá těm, u kterých si často sami říkáte, že by potřebovali za vyučenou, ale jen si to radši tiše myslíte. Harley však nemyslí, rovnou jedná.


orangerose
23.10.2021 5 z 5

Harley Quinn opět s ní komix nezklamal, je božíííí :D

Štítky knihy

Harley Quinn

Autoři knihy

Jimmy Palmiotti (p)
americká, 1961
Amanda Conner
americká

Kniha Černá, bílá a rudá až za ušima je v

Přečtených16x
Doporučených3x
Knihotéce12x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x