Handling a nošení dětí

Handling a nošení dětí https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391809/bmid_handling-a-noseni-deti-J8b-391809.jpg 4 30 8

Máte malé miminko nebo se na něj teprve těšíte a nevíte, jak na něj? Nejste si jistá, váháte, jak miminko zvedat a nosit v náručí tak, aby mu to bylo příjemné? Zajímá vás koupání, přebalování, oblékání, polohy k odříhnutí, masáž bříška a polohy k držení v náručí? Knížka je plná postupů, způsobů, ukázek, rad a tipů pro péči, vývoj a cvičení s miminkem až do prvních narozenin. Dozvíte se také, proč nosit své miminko v šátku či nosítku, a najdete tu i návody, jak správně šátek vázat. V knížce dále naleznete vhodné a nevhodné pomůcky pro dítě, psychomotorický vývoj miminka a jeho milníky, cvičení pro rodiče k posílení a uvolnění zádových svalů. Vše jednoduše, stručně, věcně, lidsky s láskou a rozumem v hrsti. Založeno na poznatcích z kinestetiky, fyzioterapie a také antropologie.... celý text

Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Vanda Schreierová
Originální název:

Handling a nošení dětí , 2018


více info...

Přidat komentář

Hája
08.08.2023 2 z 5

Některé pozice na nošení mi nepřišly úplně vhodné. Navíc na spoustě fotek paní špatně stojí a pokud takto dítě nosí, musí ji bolet záda.

monulam
05.05.2023 5 z 5

Skvělá kniha


Avielin
13.01.2023

Poučné, ale četla jsem hned po knize “Mámě” a tak polovina knihy se opakovala. Takže doporučuji spíše přečíst si Mámě a podívat se na instruktážní videa.

Kuzzie
08.09.2021 5 z 5

Velmi přínosná a uklidňující knížka. Aspoň mají maminky,co nechtějí s dítětem zacházet jak s přítěžkem, nějaké zastání v literatuře. Některá moudra by chtělo tesat do kamene! Škoda jen že autorka nějaké věci jenom nakousne a víc se dozvíte až po zaplacení jejích videokurzů. Ale i bez toho je kniha skvělým pomocníkem a jsem vděčná,že mi byla doporučena.

makushenka
27.04.2021 3 z 5

Myslím, že je na jednu stranu uklidňující, jak jednoduše manipulace podle knihy vypadá, na druhou stranu mi přijde, že by mohla jít trochu víc do hloubky. V knize se hodně informací opakuje a celkově mi to zpracování přijde takové "laciné". Řekla bych, že bez videí ta kniha postrádá smysl. Každopádně jsem ráda, že jsem knihu přečetla, kdybych čerpala z paní Kiedroňové, bojím se dítě vzít do rukou.

Jajusenka
30.07.2020 5 z 5

Skvělá kniha, jsem moc šťastná, že jí mám. Zakoupila jsem k ní i videa a mohu jen doporučit. Autorka knihy je mi moc sympatická a působí na mě uklidňujícím dojmem. Umí to všechno tak krásně podat, že jsem se hodně zbavila stresu, který jsem získala po přečtení jiných knih a shlédnutí videí, například od Evy Kiedroňové. Tam jsem měla pocit, že když udělám sebemenší chybu, nebo si nepořídím její peřinku, bude to mít strašné následky pro mimčo do konce života.. :-D

Kattyna
06.03.2020 5 z 5

Kniha pro mě je velmi inspirativní. Jako prvorodička jsem ze všeho vystresovaná a tohle zpracování mi dodalo spoustu jistoty a klidu. Je pravdou, že bez videí občas postrádá smysl, protože autorka se o nich často zmiňuje a přiložené fotografie nejsou uspokojivé :-)

majuska88
26.02.2020 3 z 5

Na tuto knihu jsem se moc těšila a očekání jsem měla velké. V knize se hodně odkazuje na videa. Knihu jsem měla rychle přečtenou a byla pro mne zklamáním.