Čmeláci v srdci

Čmeláci v srdci https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/261951/bmid_cmelaci-v-srdci-7e4-261951.png 4 229 65

Hamburg série

1. díl >

„Hele, láska tě nesmí vodrovnat,“ moudře radí Leně taxikář Knut. To se sice moc snadno řekne, ale mnohem hůř udělá, obzvlášť když je její snoubenec pěkná nula a ona sama zničehonic přijde kvůli hloupé chybě o práci. Na sebelítost jí však nezbývá čas. Lena je nucena změnit svůj život od základů. Nastěhuje se do neuspořádaného bytu ke své nejlepší kamarádce, což ji, milovnici pořádku, pořádně vyvádí z rovnováhy. Navíc Leně leze na nervy spolubydlící Ben! Je totiž neuvěřitelně arogantní a k tomu sukničkář. Ale když na něj pomyslí, srdce jí okamžitě začne bít rychleji.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Omega
Originální název:

Hummeln im Herzen: Roman , 2014


více info...

Přidat komentář

Pišingr
15.08.2023 4 z 5

Moje druhá kniha od autorky, opět se zde objevil taxikář Knut :-) Číst romantickou knihu z německého prostředí je pro mě příjemně osvěžující. Hlavní postava Lena se vyvíjí k lepšímu. Konec se dal očekávat, ale vůbec to nebylo na škodu. Dokonce jsem si i pobrečela. Jediné, co mi trochu vadilo, byla podobnost charakteru Leny s hlavní postavou knihy Život udeří, kam se mu zachce. Trochu mi splývaly.

Radimka
24.06.2023 3 z 5

Jo bylo to hezký, dobře se to četlo, ale bylo to tak strašně prvoplánový. Po první kapitole bylo jasný, že příběh nemůže dopadnout jinak. Ale aspoň to nebylo hloupý a nehrálo si to na nějakou velkou literaturu.


Madelisi
13.04.2023 4 z 5

Takhle přesně si představuji romantickou komedii. Hlavní hrdinka Lena je půvabná zmatkářka. Od prvního uvedení Bena na scénu jsem čekala na to, až konečně skončí spolu. On tvoří s Lenou pár ve stylu protiklady se přitahují. Ovšem než oba konečně zjistí, že jsou pro sebe stvoření, tak zažijí dva špatné vztahy a bezpočet hádek. Lena navíc pomůže své vyřešené budoucí švagrové a pomůže kouzelnému dědečkovi. Za to se dočká odměny.
Styl knížky je velmi svěží, velmi jsem si procvičila obličejové svaly od smíchu. Veškeré zápletky na sebe navazují, žádná hluchá místa. Pouze jsem ignorovala hudební doprovod na začátku každé kapitoly. Doporučuji.

Ticiana
02.01.2023 5 z 5

Ze začátku jsem měla problém s Lenou. Hodně mi vadilo její uvažování. S její změnou jsem ji začala mít radši a radši. Kniha je velice ctiva a jsem rada ze jsem ji přečetla. Možná dam šanci i dalším dílům série.

lenochod6
28.12.2021 4 z 5

Velmi povedená romantika, jasně, že je to všechno předvídatelné a blablabla, ale bavíte se u toho nesmírně, je to nesmírně čtivé, postavy vám přirostou k srdci tak, že tu knihu budete číst dokola i dokola, i když jsou na světě kvalitnější knihy, takže asi tak.
Velmi doporučuji, těm, kdo mají rádi romantické nedramatické knihy.

LaBobule
04.12.2021 5 z 5

Opet nezklamala! Sice jsem tuto knihu cetla jako posledni ze serie, ale vubec to nevadilo. Jedine co mi vadi, je ze vysla u jineho nakladatelstvi a ma jiny format oproti ostatnim dilum. Jedna z mych oblibenych autorek.

mariva
24.10.2021 4 z 5

Svěží zábavné čtení, místy romantické, místy humorné, někdy i vážné a smutné. Četla jsem už jiné knihy této autorky a vždycky mě pobavily.

bekule
30.09.2021 5 z 5

5,5
Ještě lepší než Život udeří....., krásná ,milá, vtipná i bez jediné milostné scény velmi romantická četba. Moc mě bavila skvěle popsaná atmosféra Hamburku,zaprášený antikvariát , nevrlý Otto , Juli , Ben a hlavně sympaticky normální Lena.Tahle autorka mě začíná bavit čím dál víc.

adela2230
10.07.2021 5 z 5

Zajímavá kniha, velmi dobře se čte. Má to spád a i když je tam hodně naznačeno, jak to vše dopadne, je zajímavý samotný příběh a cesta, která vede ke zmíněnému konci.

klarinka9974
19.03.2021 5 z 5

To bylo hezký. Od začátku bylo jasné jak kniha dopadne a kterým směrem se bude děj ubírat. I tak byl celý příběh čtivý a zajímavý. Hodně jsem se u knihy nasmála a těšila jsem se na další kapitoly. Tato autorka se stává mojí oblíbenou, její knihy jsou kouzelné, mají něco do sebe a strašně dobře se čtou. A to platí i o této knize. Zamilovala jsem si Bena, který věděl vždycky co říct a Lena, ta měla občas vážně smůlu ale vše bylo k jejímu dobru. Rozhodně se pouštím do dalších autorčiných knih, protože u těchto příběhů si člověk odpočine a užije si úžasný příběh.

denisa4297
13.03.2021 5 z 5

Ke knize jsem se dostala skrz knihkupectví (dávali ji zdarma jaki eknihu). Vůbec takový žánr nečtu. Tak jsem se k ní tak nějak dokopala. A jsem za to ráda. Kniha mě bavila, byla vtipná a celkově stál příběh za to. Hltala jsem každou stranu a čekala, jestli to dopadne, tak jak jsem chtěla.

pip11
23.10.2020 4 z 5

Lehký a občas úsměvný příběh, pohodové čtení.

Cher
30.08.2020 5 z 5

Krásná romantika.

Aja39
30.04.2020 5 z 5

Je to pěkný příběh, zábavné čtení určitě přečtu i další knížku od autora.

NikolaSkop
29.04.2020 5 z 5

Tahle kniha me moc bavila. Doporucuji :)

Ála1968
01.04.2020 3 z 5

Pro mě to byl takový průměr.Hlavně nemá ráda,když v příběhu někdo mluví sprostě.

Nufacek
15.03.2020 5 z 5

Kniha opět nezklamala, tahle autorka si mě zkrátka získala.
Starý známý taxikář Knut prostupuje i touto knihou, jako ve všech ostatních od této autorky. Hlavní hrdinka Lena je ze tří sourozenců a je nejmladší, stále je s nimi srovnávána svou rodinou, což by se nelíbilo nikomu. A tak se snaží všem ukázat, že taky na to má, i když si dává moc velké cíle, kterých nakonec stejně nedosáhne, i když možná...

leny.wood
27.02.2020 5 z 5

Asi první kniha, které nedokážu snížit hodnocení kvůli četným překlepům, chybějícím uvozovkám apod. Hodně jsem se smála, ke konci se dojala. Co vám budu povídat, moje duše je zase o něco světlejší. Jsem ráda, že jsem začala knihy s tímto nádechem číst. V dnešním mrzutém světě je to zkrátka potřeba. :)

Nelička
13.02.2020 3 z 5

Knížku jsem chtěla číst hlavně kvůli názvu a báječně pozitivnímu přebalu. Vyklubalo se z toho celkem pohodový nenáročný čtení. Jediný, co mi trochu vadilo byly povahy hlavních dvou postav, protože taknějak obecně nemám ráda zápletky založený jen na neschopnosti komunikace mezi lidma...... Ale jinak taková young-adult limonádka, kterou asi brzy zapomenu...

Jumpova
02.12.2019 4 z 5

Od knihy jsem moc nečekala, ale četla se strašně dobře. Příběh mě bavil, jen místy mi přišel vývoj událostí hrozně očekávaný, proto dávám 4 hvězdičky.