Ham a mňam

Ham a mňam https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28642/ham-a-mnam-28642.jpg 4 6 1

Knížka, ve které je 130 unikátních receptů, navíc větší množství minireceptů, kulinářské historky, velké množství fotografií a hodně nápadů. Brzo bude slavit neuvěřitelných 100.000 prodaných výtisků. Prodává se v češtině i ve slovenštině.

Přidat komentář

Jaruš7
18.03.2020 5 z 5

Je to sice už nějakou dobu, co jsem se nad touto sérií knih mistra baviče, nadšeně vzdychajíc rozplývala; jak by ne, když dráždivá svůdnost pohledu na fotoukázky vytočí chuťové buňky k produkci toho nejlepšího pocitu, že jste funkčně zdraví, neboť chuť a hlad jsou život provokující dary.
Smršť receptů, tak jak autor sám má ve zvyku produkovat své pestré nápady na vše čeho se jeho mysl dotkne. A že jsme se vždy bavili, neboť ON to ani jinak neuměl.
Z jeho skladby ingrediencí jsme tenkrát pochopila, že v jednoduchosti je síla, a touto kombinací si dopřávám "nebe v papulce", věřte, nevěřte (snad lépe je to zkusit), na vrtulky žampiony s šunkovou klobásou s korunovací *ostrý kečup + Tatarka - Helm.*. Dá se říct, že tohle spojení dvou sice koupených chuťovek ( v jednoduchosti je ta síla), z pera baviče je zaručený top i pro ostatní přílohy, nelze zklamat, neboť stálá receptůra a kvalita jsou základem zdařilého výsledku. :-)
Díky za skvělý počin, "Ham a Mňam" se vždy projeví.*****