Halton

Halton https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483705/bmid_halton-H4T-483705.jpeg 4 409 69

Vested Interest série

< 6. díl >

Když se láska změní v nenávist – tehdy do hry vstupuji já. Jsem Halton Andrew Smithers, právník. Pro klienty a přátele Hal. Špinavé rozvody, otcové, kteří nechtějí platit alimenty, manželky na útěku a podvádějící partneři – tohle všechno já zvládám. Znám stinnou stranu lásky, a nic pěkného to není. Vyhýbám se citovým vazbám, až příliš často už jsem viděl, jak se horká vášeň mění v zamrzlou tundru. Stačí mi to, když můžu lidem pomáhat za scénou. Dává mi to pocit uspokojení a smysl života. Dokud do něj nevstoupí ona a neobrátí vzhůru nohama všechno, v co věřím. Zaplňuje prázdnotu, o níž jsem ani nevěděl, že ve mně existuje, a vím, že bez ní už můj život nikdy nebude jako předtím. Poprvé to chci zkusit. Pro ni. Ale jsem dost silný?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Halton , 2019


více info...

Přidat komentář

zoew
27.12.2023 2 z 5

Knížka se mi četla dobře a původně, ač nemusím zdlouhavé a detailní popisy sexuálních scén, jsem i myslela, že dám 3 nebo 4*, ale za ten kýčovitý přeslazený a navíc úplně zbytečný konec plný klišé a trapných frází dávám jen 2*. Další knihy od autorky už číst nebudu.

Luciee113
28.11.2023 5 z 5

Konečně jsem se dostala k Haltonovi :) Píši konečně, protože jeho knihu jsem si vybrala dle hodnocení, které bylo na 90% a pak až jsem zjistila, že patří do série. Samozřejmě jsem knihu odložila a jako zodpovědná holka, jsem začala číst od Bentleyho, Aidena, Maddoxe, Reida, Vana... všechny byly skvělé, ale doufala jsem, že Halton je převálcuje. A můžu říct, že za mě ANO. Příběh se mi moc líbil a Halton (i když byl chvilkama na přesdržku) byl neodolatelný... Určitě si ho dám někdy ještě jednou.


Ála1968
18.09.2023 5 z 5

I když Hal nepatřil přímo k BAM,bylo super si přečíst jeho příběh.Sice nebyl tak zajímavý jako předchozí příběhy,ale zase byl takový svým způsobem obyčejně milý.

Domkar9116
01.06.2023 5 z 5

Tak přece jen plný počet hvězdiček. Tento díl se mi moc líbil. Jako vždy se krásně četl. To plné hodnocení je vlastně i tak trochu za celou tu sérii. Určitě doporučuji.

Petra38
31.03.2023 4 z 5

Zase trochu dynamičtější díl, moc mě bavil a dal se přečíst skoro v kuse. Bavila mě změna v Halove chování, za mě moc dobré. Stojí za přečtení

0197
12.02.2023 5 z 5

Co se týká této série, tak patří mezi mé hodně oblíbené. Užila jsem si zatím každý jednotlivý díl a časem se k ní plánuji vrátit. Mám radost, že se překládá navazující série o jejich dětech.

Styl M. M. mi naprosto sedí. Přesně nevím jak to popsat, ale svým stylem psaní vyniká a to myslím v dobrém. Dbá na silné kamarádské vazby, kdy jsou si všichni navzájem pro sebe jako rodina. Líbí se mi hlavně charaktery hlavních hrdinů. Jsou to chlapi, kteří pro své polovičky dýchají a snesli by jim k nohám celý svět. Nejsou to namachrovaní temní hajzlíci, ale zkrátka partneři, které by po svém boku chtěla určitě většina z nás.

Halton byl nejzabedněnější muž v této sérii. Jak proboha nemohl vidět v sobě to dobré? Byl hodný toho aby miloval, aby on sám byl milovaný. Jen mu to muselo dojít, no :-). Do Fee se zakoukal okamžitě a vidno, že ona byla ta jediná pravá pro něho. Pomáhal ji nad rámec své práce, chtěl odstranit a vyřešit vše co jí trápí. Vynikal upřímností, ale k sobě moc upřímný nebyl.

Fee si teda se svým kreténským manželem užila. Bylo mi líto, že strávila tolik let s takovým debilem. Na konci jsem čuměla v čem všem jí lhal. Byla hodně křehká a zničená, přesto se snažila být silná a nechat minulost za sebou. Fascinovali mě její několikrát zmíněné vlasy. Ještě, že narazila na Haltona.

Dobře, že se tu kluci z BAM mihli, sice mohli více, ale tak aspoň něco. Konec byl přesně ve stylu na jaký jsem od autorky zvyklá, přeslazenější, ale to vem čert :-).

jana0338
04.01.2023 3 z 5

Opět nezklamalo , sice tušíte , jak to dopadne , ale stejně se od toho nemůžete odtrhnout . Taková sladká oddechovka, ale chyběla mi do celé série .

cukrovka
18.11.2022 5 z 5

Opět velmi příjemné čtení. Autorka udržuje vysoký standard v rámci tohoto žánru a série. Zajímavý hlavní hrdinové se svými traumaty a na pozadí příběhu stále zůstávají naši staří známý z BAM.

Nermal
17.11.2022 4 z 5

Příběh Haltona a Fiony. On, citově poněkud okoralý právník, ona, psychicky zdeptaná duše kvůli špatnému zacházení jejího manžela.
On se nakonec slituje nad svou potenciální klientkou a ujme se její kauzy, ona se pod jeho vlivem rozsvítí a postupně mu začne vracet schopnost cítit lásku. (Ale že se teda nadřela, než se konečně vzpamatoval!) Moc hezky napsaný příběh o postupném znovurozkvétání ženy v rukou ohleduplného muže s poněkud debilními zásadami, které ona nakonec přece jen zlomí.

MAU256
27.10.2022 5 z 5

"Lhal jsem ti. Tehdy dávno. Nechci být tvůj jenom teď, Fee. Chci být tvůj navždycky. Jestli mi to dovolíš."

Opět krásný příběh, tentokrát o advokátovi Halovi, který zatvrdil své srdce s tím, že není schopen milovat. A přece ho měl plné tolik lásky, akorát si to prostě nechtěl připustit. Fee jsem litovala, že se nechala takovou dobu ovládat, ale nakonec se nedala a snažila se přesvědčit toho zatraceného advokáta, že on si zaslouží její lásku a ona jeho. Halton má štěstí, že má kolem sebe lidi, kteří ho milují a nenechají ho být, dokud to nedojde i jemu :-))). Kluci s BAM byli zase dokonalí, i když by tam o nich mohlo být trošičku víc vyprávění. Díky za epilogy, jsou k nezaplacení ;-).

LucijeT
07.10.2022 5 z 5

Skvělé počtení, Halton se mi jako osobnost moc líbil ačkoliv Fee jsem zpočátku nedůvěřovala... Edit: nedalo mi to a napsala jsem přímo spisovatelce, která mi dala kapitolu vysvětlující třetí dítě Vana a Liv. Nevim jestli se celá ztratila v překladu, ale prý se to stává... Původní: Jako jako můžete mi někdo říct, kde Van sebral dceru Amalii? Miu jak jí pak ještě jednou zmínil při rozlučce se svobodou? Viv měla Sammy a adoptovali Reeda... A Van měl být neplodný... Tak to byl nějaký renonc?

janaky
04.10.2022 5 z 5

autorka píše veľmi príjemne. Bola to zábava. Zhltla som ju na počkanie.

Nuttelka
28.08.2022 4 z 5

Nejdříve musím vyzdvihnout obálku knihy, protože ta je top, s mými hormony to dělá divy :-))) Ona celá série je fakt dost povedená. Ale teda Hale, tys mi dal. Tvrdohlavý a neústupný zabedněnec, rvala jsem si vlasy a když konečně vytáhl hlavu z pr.ele, tak jsem zase nemohla zastavit slzy dojetím, až se mi tou přeslazeností kroutily prsty u nohou :-))) A ten žhavý taneček, jo, šťastná to ta žena Fee je... utírám slinu :-))) René byl skvělý a kluci z BAM opět nenahraditelní. Těžce se mi bude s nimi loučit.
A opět velmi dojemný epilog, mé srdce opět roztálo...

Marci_Vaj
24.07.2022 5 z 5

Halton byl super, chvilku mu trvalo než pochopil, ale o to víc byl příběh napínavější :)

princesse
30.06.2022 4 z 5

Opět skvělá oddechovka. Opět slabší chvilky, ale celkově se knížka četla moc příjemně a uběhlo to opět jako voda. Poslední díl Sandy zatím nemám, ale mrknu po něm jestli někde najdu ke stažení. Doporučuji i tento díl, stejně jako všechny předchozí v této sérii.

Lee7
20.06.2022 4 z 5

Halton mě bavil, nečekala jsem na pozadí takový příběh a jsem ráda, že nadále zůstali kluci z BAM aspoň v pozadí..

adela2230
09.05.2022 4 z 5

Tento díl je dost dobrý. Příběh ma spád, je rychlý a takový obvyklý, což je lepší, než předchozí díl.

Njangu
13.04.2022 5 z 5

Trochu jsem si vylepšila chuť, po předchozím přeslazeném díle. OK, tak ne trochu, ale trochu víc. Tak na Reida to nemá, ale šlape mu na paty. Jen ta zápletka se Scottem byla trošku jednodušší. Asi bych brala větší napětí. Ale jinak dobrý díl.

Kudík
12.04.2022 4 z 5

Hal a Fiona nebo-li Halton a Fee jako další sympaťáci. Kde je ta autorka pořád bere. :) Zde je znovu dobře vykresleno, jak je důležité "normální" dětství, a že děti nemají být nástrojem rodičů. Bavily mě narážky od kluků z BAM, ale hlavně od Reného, jimž bylo rychle jasné to, co Halovi docvaklo až skoro v samotném závěru. Fee byla skvělá (včetně raptor projevu :) ), a to že se protějšek někdy radikálně změní, to je prostě život, a to, že se někteří nechají převálcovat a zformovat okolím. A nyní již závěr této série se stále se rozšiřující "rodinou".

lucie3944
25.03.2022 5 z 5

Tak tohle byla jízda. Ani nevím jak, ale byl konec. Zatím nejlepší díl. Víc není třeba psát, aspoň za mně.

Štítky knihy

láska

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox

Kniha Halton je v

Právě čtených1x
Přečtených566x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených20x
Knihotéce279x
Chystám se číst142x
Chci si koupit40x
dalších seznamech9x