Evoluce

Evoluce https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195968/bmid_evoluce-gS3-195968.jpg 3 9 4

Halo série

< 7. díl >

Když lidstvo opustilo bezpečí Země a vydalo se vstříc hvězdám, nikoho by nikdy ani nenapadlo, s jakým nebezpečím se tam střetne. Křehké lidské impérium se záhy stává cílem svaté války nezadržitelných mimozemšťanů známých jako Smečka. Miliony životů jsou zmařeny – ale zároveň povstávají i miliony hrdinů a na obou stranách monumentální války se rodí legendy. V povídkách známých autorů jako jsou Eric Nylund, Jeff VanderMeer nebo Karen Travissová se ponoříte do hlubin Halo universa a pohlédnete na něj nejen z perspektivy těch, kdo bojují a umírají za záchranu lidstva, ale i těch, kteří přísahali lidstvo vyhladit.koliv, aby si zajistil své Povznesení a možnost kráčet po Cestě. (zdroj: legie.info)... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Evolutions – Essential Tales of the Halo Universe , 2009


více info...

Přidat komentář

Affares
23.03.2023 3 z 5

Výborný soubor povídek, který dokresluje rozmanitost HALO světa a toho, co vedlo k čemu. Za mne byla jedna z nejlepších částí od generálu Coleovi, kdo to byl a jaký vliv měl na válku se smečkou. A podobných střípků tam bylo více. Kvalitativní rozdíl mezi povídkami byl docela velký a vždy jsem se musel mentálně přeorientovat abych se naladil na styl autora. Není to na boží hodnocení, ale také rozhodně ne špatné. Pro fanoušky HALO světa by ale tato kniha neměla rozhodně zapadnout.

Palorizek85
27.08.2022 4 z 5

Pro mě je to první kniha ze série Halo a to po shlédnuté TV series Halo, první série a musím říct, že stojí za to si to přečíst...je tam pár míst, kde by to chtělo vybrousit, ale i tak to hezky dokreslí některé postavy a děj.


Prince_of_book
15.12.2019 2 z 5

Další kniha série HALO byla tentokrát pojata jako soubor povídek.

Bohužewl musím v krátkosti říct, že to bylo zatím nejhorší HALO kniha co jsem četl. První povídka vypadala celkem nadějně, ale pak přišli horší a horší až mě to donutilo v knize skákat, což obyčejně nedělám , i když mě kniha nebaví.

Ve výsledku mě bavili všehovšudy asi 4 povídky z nichž nejlepší byla ta závěrečná o Prestonu Coleovi. Kniha za mě nic víc než absolutní průměr.

5/10

protokol
24.05.2019 odpad!

ďalšia kniha čonič nerieši a je naviše

Štítky knihy

herní adaptace podle videohry, podle PC hry

Autoři knihy

Tobias S. Buckell
americká, 1979
Eric S. Nylund
americká, 1964
Brian Evenson
americká, 1966

Kniha Evoluce je v

Právě čtených1x
Přečtených20x
Doporučených2x
Knihotéce16x
Chystám se číst12x
Chci si koupit20x