Hajtry - záhadná úmrtí pod kopyty koní

Hajtry - záhadná úmrtí pod kopyty koní https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65293/bmid_hajtry-zahadna-umrti-pod-kopyty-kon-vCk-65293.jpg 5 9 3

Záhadná úmrtí pod kopyty koní - o lásce ke koním, která dokáže i zabít. Idyla na ranči Evy Majerové končí ve chvíli, kdy dojde v sousední jízdárně k tragické nehodě mladé jezdkyně. Postupně se vynořují další okolnosti naznačující, že nešlo o nešťastnou náhodu... Poutavě a živě psaný román z dostihového a jezdeckého prostředí.... celý text

Přidat komentář

Aileena
11.11.2017 5 z 5

Tohle bylo vážně dobré. Předesílám, že hvězdu navíc za mne dostal věrný obraz koňského prostředí a typů lidí, kteří se v něm vyskytují. Je vidět, že autorka koně a lidi kolem nich dobře zná. Škoda, že se jedná zatím o jedinou její knihu. Klidně bych si hned dala další. Doufám, že se někdy dočkáme, každopádně první krok do literární tvorby zvládla za jedna.

Samozřejmě by se dalo najít pár chybiček, ale v tomto případě mi přijde naprosto zbytečné rýpat. Snad jen příště věnovat trochu více péče ze strany korektora. Z větší části perfektní, v závěru pak občas něco haprovalo. Nic dramatického, ale při této kvalitě obsahu je i ta trocha nesrovnalostí škoda. Předpokládám, že se korektor zabral do děje a méně se soustředil na text... ;-)

Každopádně s klidným svědomím doporučuji k četbě každému, kdo má rád koně a detektivní žánr. Rozhodně nebudete zklamáni!

Tess21
07.12.2015 5 z 5

Tato knížka mě velice zaujala, i když je to detektivka. Moc doporučuji přečíst :-) je super


Tinoušek
26.09.2014 4 z 5

Taková prvotinka, ale nadprůměr :-)

Štítky knihy

koně úmrtí

Autorovy knížky

Dita Salbergová
česká, 1962
2009  91%Hajtry - záhadná úmrtí pod kopyty koní

Kniha Hajtry - záhadná úmrtí pod kopyty koní je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x